Egy évet késik a legújabb Halloween film premierje

Elmarad a legújabb Halloween film bemutatója, egy évet késik a premier. A film alkotói elmondták mi okozza a jelentős csúszást a premierben.

Ezért marad el a legújabb Halloween film bemutatója

Az alábbiakban David Gordon Green és John Carpenter részletesen beszámol arról, miért csak 2021 októberében kerül sor a legújabb Halowween horror premierjére:

Fájó szívvel írunk most a Gyilkos Halloween bemutatójának elhalasztásáról, de a mozi világában meg kellett tanulnunk alkalmazkodni a váratlan eseményekhez. Az elmúlt hetekben filmes családunk aggódással teli figyelemmel kísérte a mozikkal kapcsolatos híreket. Sokat beszélgettünk, hogyan juttathatjuk el a Gyilkos Halloweent a hűséges rajongókhoz, és az új nézőkhöz, akik reményeink szerint csatlakoznak majd a film közönségéhez.

A forgatás vad és mozgalmas volt. Felvonultak a jól ismert karakterek: Laurie és Tommy, Lindsey, Lonnie, Marion, Brackett és Az Alak, és természetesen csatlakoztak új szereplők is – együtt, nagyon keményen dolgoztunk a mi Halloween trilógiánk második epizódján.

Óriási élmény volt, és biztosak vagyunk benne, hogy a szokatlan kreatív energiák visszaköszönnek majd a filmvásznon sorozatunknak ebben a meglepetésekkel teli új részében. Ha most októberben mutatnánk be, el kéne fogadnunk, hogy közönségünk egy megváltozott környezetben tudja csak megnézni a Gyilkos Halloweent.

Ezért, mindent mérlegelve úgy döntöttünk, hogy egy évvel később lesz a film világpremierje. A már megszokott formátumon kívül 2021. október 14-én IMAX verzióban is a mozikba kerül a film. A hangeffektek az egyik legjobb stúdióban készülnek, a bőrünk alatt is érezzük majd a sikolyokat és a rettegést. Rengeteg időnk lesz egy olyan minőségű filmet létrehozni, amelyet megérdemelnek a rajongók.

És a harmadik rész előkészületei is megkezdődtek – 2022 októberében érkezik majd a nagyvászonra. Megtiszteltetés számunkra ezekkel a karakterekkel dolgozni, és az, hogy visszatérhettünk Haddonfiledbe. Nagyon várjuk már, hogy megoszthassuk veletek is a sorozat új fejezeteit.

David Gordon Green és John Carpenter

Forrás: Youtube/ UIP-Duna Film

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 3 =


Scroll to top