Egy évet késik a legújabb Halloween film premierje

Frissítés! A legújabb információk szerint a Gyilkos Halloween 2021. október 14-én kerül a hazai mozikba. Itt az új előzetes:

Elmarad a legújabb Halloween film bemutatója, egy évet késik a premier. A film alkotói elmondták mi okozza a jelentős csúszást a premierben.

Ezért marad el a legújabb Halloween film bemutatója

Az alábbiakban David Gordon Green és John Carpenter részletesen beszámol arról, miért csak 2021 októberében kerül sor a legújabb Halowween horror premierjére:

Fájó szívvel írunk most a Gyilkos Halloween bemutatójának elhalasztásáról, de a mozi világában meg kellett tanulnunk alkalmazkodni a váratlan eseményekhez. Az elmúlt hetekben filmes családunk aggódással teli figyelemmel kísérte a mozikkal kapcsolatos híreket. Sokat beszélgettünk, hogyan juttathatjuk el a Gyilkos Halloweent a hűséges rajongókhoz, és az új nézőkhöz, akik reményeink szerint csatlakoznak majd a film közönségéhez.

A forgatás vad és mozgalmas volt. Felvonultak a jól ismert karakterek: Laurie és Tommy, Lindsey, Lonnie, Marion, Brackett és Az Alak, és természetesen csatlakoztak új szereplők is – együtt, nagyon keményen dolgoztunk a mi Halloween trilógiánk második epizódján.

Óriási élmény volt, és biztosak vagyunk benne, hogy a szokatlan kreatív energiák visszaköszönnek majd a filmvásznon sorozatunknak ebben a meglepetésekkel teli új részében. Ha most októberben mutatnánk be, el kéne fogadnunk, hogy közönségünk egy megváltozott környezetben tudja csak megnézni a Gyilkos Halloweent.

Ezért, mindent mérlegelve úgy döntöttünk, hogy egy évvel később lesz a film világpremierje. A már megszokott formátumon kívül 2021. október 14-én IMAX verzióban is a mozikba kerül a film. A hangeffektek az egyik legjobb stúdióban készülnek, a bőrünk alatt is érezzük majd a sikolyokat és a rettegést. Rengeteg időnk lesz egy olyan minőségű filmet létrehozni, amelyet megérdemelnek a rajongók.

És a harmadik rész előkészületei is megkezdődtek – 2022 októberében érkezik majd a nagyvászonra. Megtiszteltetés számunkra ezekkel a karakterekkel dolgozni, és az, hogy visszatérhettünk Haddonfiledbe. Nagyon várjuk már, hogy megoszthassuk veletek is a sorozat új fejezeteit.

David Gordon Green és John Carpenter

Forrás: Youtube/ UIP-Duna Film

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =

Scroll to top