Képszakadás (2012) amerikai film

Amikor Jeff Changhez becsenget két legjobb barátja, még nem sejti, hogy a 21. születésnapjának a vége képszakadás lesz. Jeff az orvosi egyetemre készül, ezért szigorú apja érthetően nem örül a két barátnak, főleg úgy, hogy azok még le is “seggfejezik“.

Képszakadás plakát
Képszakadás plakát

Képszakadás [+16]

amerikai vígjáték

Írta és rendezte: Jon Lucas és Scott Moore

Szereplők:
Miles Teller, Justin Chon, Skylar Astin, Sarah Wright, Francois Chau, Jonathan Keltz, Daniel Booko,

Forgalmazza a Big Bang Média
Hazai bemutató: 2013. március 14.

Jon Lucas és Scott Moore a “Másnaposok” és a Képszakadás író párosa ebben az új vígjátékban a rendezői széket nem engedte át senkinek, hanem maguk ültek bele. Az eredmény egy fergeteges vígjáték, ami az eszméletvesztésig bulizó Jeff Chang (Justin Chon) és az őt erre rábeszélő barátainak története.

Képszakadás 2
Miles Teller és Skylar Astin

Képszakadás (21 & Over) dióhéjban

Jeff Chang mivel mindig is azt tette ami a kötelessége volt, amit elvártak tőle, először elveti váratlanul felbukkanó barátainak azt az ötletét, hogy a nagykorúságot jelentő születésnapot egy nagy bulizással ünnepeljék meg. Szigorú apja is figyelmezteti, hogy másnap egy fontos dolog lesz az életében: egyetemi felvételi elbeszélgetésre kell mennie reggel.

Képszakadás 3
21 éves Jeff!

Ám a két legjobb barátja unszolására Jeff végül belemegy egy korsó sör elfogyasztásába. Az idő múlásával – és az elfogyasztott alkohol hatására – azonban úgy dönt, hogy ezen az éjszakán megtesz mindent, amit eddig nem tehetett, még akkor is, ha másnap reggel felvételije lesz az orvosi egyetemre.

Képszakadás 4
Miles Teller, Justin Chon és Skylar Astin

Befelé forduló maci a gatyán

A Képszakadás egy fergeteges vígjáték három barátról, akik hisznek a 21. születésnap „ma válsz férfivá” jelentőségű történéseiben. Az, hogy a buli végén Jeff Chang rózsaszín melltartóban és egy befelé forduló mackót formázó alsónadrágban táncol a rendőrautó tetején, sejtetni engedi, hogy ez az éjszaka a hibákról, megaláztatásról… na és egy elég rosszul sikerült beavatási szertartásról szól.

Képszakadás – szinkronos előzetes

http://youtu.be/k1hiGYJqMeI

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × három =


Scroll to top