Kékről álmodom (2018) svájci film

Kékről álmodom (2018) svájci film
Mia 15 éves. A teste rohamos átalakuláson megy át…

AdatlapTartalomJelenetfotókFilmelőzetes

Mia egyik napról a másikra furcsa változást vesz észre magán. A kamaszlány teste drámai átalakuláson esik át, miközben megtudja, hogy akiket eddig a szüleinek hitt, csak örökbe fogadták. Minden változik körülötte és benne is. Hogy fogja ezt kibírni?

Mindannyian csináltunk furcsa dolgokat kamaszkorunkban, de talán olyat sosem mint Mia. Ahogy a film előzetesében is látható, az akváriumban úszkáló halak közül kifog egyet és azonnal meg is eszi. Emellett persze minden tiltott dolog érdekli: a szesz és a sz6x, a kábítószer, lopás a boltból sőt, még a halál közeli élményre is kíváncsi…

2018 októberétől látható a magyar mozikban a Kékről álmodom. Nézd meg a film adatlapját, rövid tartalmát, jelenet képeit és előzetesét!

Hirdetés

Kékről álmodom mozifilm adatlap, plakát

Kékről álmodom (2018) svájci film plakátja

Színes, svájci film, készült 2018-ban, hossza 97 perc
Korhatár: 16 év
Műfaj: dráma, fantasy
Nemzetközi filmadatbázis: Blue my mind
Forgatókönyv: Lisa Brühlmann
Szereplők: Luna Wedler, Zoe Pastella, Regula Grauwiller, Georg Scharegg, Lou Haltinner, Rachel Braunschweig, Dominik Locher, Yael Meier, Una Rusca
Rendezte: Lisa Brühlmann
Hazai mozipremier: 2018. október 4.
Magyarországon forgalmazza: ADS Service Kft.

Tartalom

A tizenöt éves Mia mindig is úgy érezte, édesapja és édesanyja nem a vérszerinti szülei és valamit eltitkolnak előle. A család költözése utána a fiatal lány igyekszik beilleszkedni új osztályába, ám környezete cseppet sem könnyíti meg a dolgát.

Mint a legtöbb tinédzser, Mia is változásokat fedez fel a testén, ám ezek egészen másmilyenek, mint a vele egykorú lányoké. Kezdetben próbál tudomást sem venni ezekről, ám idővel egyre rémisztőbbé válik ez a fajta átalakulás.

Jelenetfotók – képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: ADS Service Kft

Filmelőzetesek – videók – filmklipek

Magyar feliratos előzetes

Mozifilm innen:

Scroll to top