Kate Winslet túlélte!

Kate Winslet színésznőKate Winslet a túlélte a dzsungelt, ahová önszántából ment, hogy a végsőkig próbára tegye fizikai és szellemi képességeit. Az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas angol színésznőt hamarosan a Steve Jobs című életrajzi filmben láthatjuk, amely a zseniális, ámde elviselhetetlen természetű Apple-alapítóról szól.

Két napig Bear Grylls (nálunk A túlélés törvényei műsorával vált ismertté) társa volt a vadonban Kate Winslet, miután igent mondott arra, hogy szerepeljen a hivatásos túlélő új tévéműsorában. A Running Wild with Bear Grylls című műsorban olyan hollywoodi sztárok szerepelnek még, mint Kate Hudson, Zac Efron és Channing Tatum. A cél természetesen az, hogy a sorozat jóval szélesebb közönséget tudjon megszólítani Amerikában, vagyis ne csak természetjárók és az extrém sportok kedvelői nézzék.

Kate Winslet számára komoly próbatétel volt a kétnapos forgatás, mert nem csak hegyet kellett másznia, de egyedül kellett gondoskodnia megfelelő élelemről, tüzet csiholt, veszélyes vizeken kelt át és hozott anyagból ütött tábort éjszakára.

Kate Winslet a dzsungelben – videó

https://youtu.be/DthHgiKr2QU

A színésznőt hamarosan a Steve Jobs című életrajzi filmben láthatjuk, amely a zseniális, ámde elviselhetetlen természetű Apple-alapítóról szól. A címszereplő Michael Fassbender, a rendező Danny Boyle. Mindez önmagában garancia arra, hogy a film ne bukjon meg, mint az előző Jobsról szóló próbálkozás, amelynek Ashton Kutcher volt a főszereplője. Ha hozzávesszük, hogy a forgatókönyvet az Oscar-díjas Aaron Sorkin írta (Social Network – A közösségi háló, Az elnök emberei) optimizmusunk csak tovább fokozódhat.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + 5 =


Scroll to top