Quantcast

Kasszasiker lehet Joker és Oscar-díjat is emlegetnek

Kasszasiker lehet Joker és Oscar-díjat is emlegetnek
Rendező és főszereplő Velencében: Todd Phillips és Joaquim Phoenix

Joaquim Phoenix alakítása kapcsán emlegetnek Oscart azok, akik látták már a Joker filmet. Kasszasiker? Minden bizonnyal az lesz, a cikkből kiderül, hogy miért.

Joker nevethet a végén. Végre megvolt a sokat emlegetett, rejtélyes és minden ízében különlegesnek ígérkező képregény-eredetfilm, a Joker (Joker, hazai bemutató: október 3.) premierje a Velencei Filmfesztiválon. És a reakciók alapján egyértelműnek tűnik, hogy Todd Phillips (akit eddig az egészen más műfajú Másnaposok-trilógia rendezőjeként ismertünk) és a számtalan rajongó kritikát bezsebelő, a szerep kedvéért három hónapon át naponta egy almán élő Joaquim Phoenix főszereplő nagyon nagyot alkotott.

Bombasiker lesz az izzóan őrült Joker

A vetítés után a fesztiválközönség nyolc percen át állva ünnepelte őket, és az ezt követő előrejelzések még egy kicsit feljebb csavarták az elvárásokat. A szakemberek szerint Gotham City őrült és veszélyes bohóca csupán a premiert követő első hétvégén legalább 70-95 millió dollár bevételt hoz majd az Egyesült Államokban, és ezzel nemcsak a Venom-ot, hanem az Aquaman-t is túlszárnyalja.

Márpedig a Venom végül 850 milliót gyűjtött, és természetesen következett a folytatás. Ráadásul a Joker-t valószínűleg még az Oscar-díj nevezések híre is támogatni fogja – aki látta Phoenix izzóan őrült Jokerét, nem kételkedik ebben.

A film eddig minden nézőjét padlóra küldte: mindenki azt írja róla, hogy letaglózó erejű, nyers és kegyetlen: nem tagozódik bele egyetlen korábbi DC-univerzumba sem – teremtett magának egy sajátot.

Forrás: IC Press

Joker (2019) amerikai film jelenetfotó: Joaquin Phoenix (Arthur Fleck, Joker)

Azóta történt. Elkészült a Gotham City főgonoszáról szóló  film ajánlója a szinkronizált előzetessel és a jelenetfotókkal. Itt megnézheted: Joker (2019)

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + tizenhét =

Scroll to top