A legjobb karácsonyi filmek 2019-ből

A legjobb karácsonyi filmek 2019-ből - Múlt karácsony jelenetfotó
Múlt karácsony című amerikai film (2019) jelenetfotó

A 2019-es év legjobb karácsonyi filmjeiből készült az alábbi válogatás. Ha karácsony, akkor szeretet, romantika és néha szomorúság tölti el az ember szívét. Ahogy ezek a filmek is mutatják.

Természetesen a vidámság sem maradhat ki az ünnepi filmekből. Ha csak a készülődésre gondolunk, már a karácsonyfa beszerzése, talpba befaragása és feldíszítése mennyi poén lehetőséget rejteget magában!

Ebben az évben három olyan filmet mutattak be a mozik, melyek középpontjában a karácsonyi ünnepek időszaka áll.

A három legjobb karácsonyi film 2019-ből

Ha még nem láttad ezeket a filmeket a moziban, én azt javaslom keresd őket a filmtárakban, mozicsatornákon, mert ezeket a karácsonyi filmeket mindenképpen látnod kell! Következzen az én sorrendem:

3. Családi Karácsony (2019) dán film

A családi karácsony minden évben a legszebb ünnep. Ám ezt is el lehet rontani, ahogy az ebből a dán vígjátékból kiderül. Van, amikor az egymáshoz közel álló emberek a legrosszabbat hozzák ki egymásból…

Bővebben a filmajánlóban: Családi Karácsony

2. Az elfeledett karácsony (2019) norvég film

Elise egy csupa szív nyolc éves kislány, akit egy reggelen különös érzés kerít hatalmába. Bár nem tudja megmondani miért, úgy érzi, ez a nap más, mint a többi, ám hiába mesél erről családjának és barátainak, senki sem érti, mire gondolhat. Kénytelen hát egyedül felkerekedni, hogy utánajárjon, vajon miért olyan különleges ez a bizonyos dátum.

Útja során felfedezi a karácsony varázslatos hangulatát, és most rajta a sor: vajon sikerül neki megmutatni a falunak, miféle csodáról van szó?

Múlt karácsony (2019) amerikai film

2019 karácsonyi filmpremierjeiből nálam egyértelműen ez a film vitte el a pálmát. Ez egy egy laza, karácsonyi romantikus vígjáték. Szerintem a Múlt karácsony egyszerű, mégsem az ezerszer látott klisékre épülő alkotás.

Emilia Clarke egy olyan lányt alakít a filmben, aki egy súlyos betegségből felépülve nem találja a helyét a világban. Aztán találkozik egy fiúval, és a dolgok szép lassan kezdenek a helyükre kerülni…

Bővebben a filmajánlóban: Múlt karácsony

Ez az én sorrendem, lehet vele vitatkozni. Lehet, hogy Te más filmeket is besorolnál a legjobb karácsonyi filmek 2019-es listájába, vagy esetleg a sorrend nem tetszik? Sajnálom. Lent, hozzászólásban elmondhatod a véleményedet!


Ha viszont tetszett az összeállításom, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló témájú filmek:

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 5 =


Scroll to top