Vakok és gyengénlátók támogatására vett karácsonyfát a filmsztár

- filmrakat | 2017. december 8. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Idén is jótékonysági karácsonyfát vett Matt Damon: a belmonti Lion’s Club vásárán tűnt fel. Azazhogy nem tűnt fel, mint a helyi lap, a Wicked Local Belmont lelkesen tudósított róla, mert teljesen hétköznapi emberként viselkedett, annak dacára, hogy szupersztár és Oscar-díja is van.

Nem feltűnősködött, úgy viselkedett, mint a többi vásárló – mondta Ken Krilla, a Lion’s Club helyi szóvivője. – Normális emberként kezelt minket és mi is normális emberként kezeltük őt. Amúgy remek dolog, hogy ilyen nagy sztárok jó példával járnak elöl.

Damon mindig jótékonysági karácsonyfát vesz. A belmonti Lion’s Club a vakok és gyengénlátók támogatására fordítja a befolyt összeget. Belmont egyébként Cambridge egyik elővárosa, az, hogy Damon itt vett fenyőfát, arra utal, hogy szülővárosában fogja tölteni a karácsonyt.

A színészre mostanában fokozott figyelem irányul, mert húsz éve mutatták be Good Will Hunting című filmjét, amelyet régi barátjával, Ben Affleckkel együtt írt, és Oscarral díjazták őket érte. A két sztár karrierje ezzel a sikerrel vett nagy lendületet.
Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon

Matt Damont legközelebb a Kicsinyítés (Fotó)című társadalmi szatírában láthatjuk. A történet szerint a közeljövőben kitalálják, hogyan lehet kicsinyíteni az embereket, ami megoldást jelent a túlnépesedés okozta problémákra. Matt Damon karaktere és felesége (Kristen Wiig) úgy döntenek, hogy nyolc centisre kicsinyíttetik magukat, ami számos fura és vicces fordulatot eredményez.

Forrás: UIP Hírek

Ha tetszik, jelezd nekünk: