A Kaptár – Utolsó fejezet akció-horror (2017)

Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 5,00

A Kaptár – Utolsó fejezet akció, horrorA világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

A Kaptár – Utolsó fejezet akció, horror

A Kaptár – Utolsó fejezet amerikai akció, horror 2017 filmajánló » Filmrakat.hu

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 106 perc

Korhatár:16 év

Eredeti cím: Resident Evil – The Final Chapter

Forgatókönyv: Paul W.S. Anderson
Szereplők: Milla Jovovich, Ruby Rose, Ali Larter, Iai Glen, Shawn Roberts
Rendezte: Paul W.S. Anderson

Magyarországi bemutató: 2017. január 26.

Magyarországon forgalmazza: InterCom.

A Kaptár – Utolsó fejezet rövid tartalma – filmajánló

A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.

Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető.

Útja során zombikkal harcol, az idővel versenyez, találkozik néhány régi baráttal és szerez egy meglepő szövetségest. De nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja bosszútervétől.

Ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó.

A videojátékokon alapuló film a főszerepben Milla Jovovich-csal 2002-ben aratta első, óriási sikerét: azóta minden rész fokozza az előző hangulatát, újabb vizuális különlegességek, újabb szörnyek és újabb, gonosz ötletetek teszik egyre izgalmasabbá a sorozatot.
A Kaptár – Utolsó fejezet

Fotók: InterCom

Filmelőzetes, tv-szpot

TV szpot

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top