Káosz karácsonyra (2015) amerikai vígjáték

Káosz karácsonyra, azaz egy tökéletlen család a tökéletes ünnep nyomában. Steven Rogersnek, a ’P.S. I love you’ forgatókönyvírójának és Jessie Nelson rendezőnek korábban már volt egy sikeres együttműködésük, méghozzá a megható történetet feldolgozó ’Édesek és mostohák’. Majdnem 20 év után ismét közös munkába fogtak, de most egy igazán könnyed, humorral teli, ízig-vérig karácsonyi történettel álltak elő, ami felejthetetlen szórakozást ígér a család minden tagjának az ünnepi előkészületek előtt, alatt és után. A stáblista hosszú névsorában olyan fantasztikus színészeket találunk, mint Diane Keaton, John Goodman, Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Alan Arkin, Marisa Tomei és Ed Helms.

Káosz karácsonyra (12)

szinkronizált amerikai vígjáték, 2015
Eredeti cím: Love The Coopers

Rendezte: Jessie Nelson. Forgatókönyv: Steven Rogers. Zene: Nick Urata. Operatőr: Elliot Davis
Szereplők: Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Marisa Tomei, Olivia Wilde, Jake Lacy, Anthony Mackie, June Squibb

Bemutató dátum: 2015. december 3. Forgalmazza a FreemanFilm.

Káosz karácsonyra (2015) amerikai vígjáték

Káosz karácsonyra – filmajánló

Charlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz…

Charlotte és Sam Cooper (John Goodman) negyven éve házasok, és a szeretet ünnepén ők látják vendégül az egész rokonságot. Lányuk, Eleanor (Olivia Wilde) csinos, okos és meglehetősen frusztrált, mert még nem sikerült megtalálnia a tökéletes pasit. Szülei nagy meglepetésére beállít egy jóképű idegennel (Jake Lacy), akit a reptéren kért meg, hogy játssza el a vőlegénye szerepét.  Charlotte fia, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Húga, a kleptomániás Emma (Marisa Tomei) pedig a tökéletes karácsonyi ajándék keresése közben se tud kibújni a bőréből, emiatt a karácsonyt kis híján rács mögött tölti.

De nem hiányozhat a nagy családi örömünnepélyből Sam kissé már szenilis nagynénje, Fishy néni (June Squibb), Charlotte bűbájos apja, Bucky (Alan Arkin), aki karácsonyi ajándékként egy kedves fiatal pincérnőt (Amanda Seyfried) visz haza.
Káosz karácsonyra plakát

Lehet tökéletes az ünnep ennyi tökéletlen emberrel az asztalnál? Egy biztos: humorban, fényekben és nagy érzelmekben nem lesz hiány. A nagy karácsonyi Cooper-teszthez pedig a behavazott Pittsburgh biztosít varázslatos hátteret.

A film weboldala: http://LoveTheCoopers.com/

Trailer – Káosz karácsonyra

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 4 =


Scroll to top