Kamuzsaruk

Elsőre jó poénnak tűnt, hogy rendőrruhába öltözzön a két fickó, ám amikor az alvilág minden bizonygatás ellenére komolyan veszi őket, nincs mit tenni: a kamuzsaruk szembeszállnak a bűnnel! Filmajánló a filmrakatban.

Kamuzsaruk plakát

Kamuzsaruk (+16)
2014 – színes amerikai akciófilm /vígjáték

Eredeti cím: Let’s Be Cops

Főszereplők: Damon Wayans Jr., Jake Johnson, Nina Dobrev, James D’Arcy, Andy Garcia. Fényképezte: Daryn Okada. Látvány: William Arnold. Írta: Nicholas Thomas, Luke Greenfield. Rendezte: Luke Greenfield

Mozibemutató: 2014. szeptember 11. Forgalmazza az InterCom.

Kamuzsaruk filmajánló

Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most.
{adinserter 14}

Ugyanis színre lép egy maffiózó (James D’Arcy), aki nem a vicc kedvéért hord magánál piszolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője (Nina Dobrev) segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, a kamuzsaruk felveszik a harcot a szervezett alvilággal…

Kamuzsaruk - jelenetfotó
Kamuzsaruk – amikor a helyzet komolyra fordul.

A Tök állat, a Szüzet szüntess és a Szerelem kölcsönbe elszállt humorú rendezője új akció-vígjátékában az elmúlt évek legmenőbb sorozatai sztárjainak adott főszerepet. A Vámpírnaplók egyik női főszereplője a New Girl – Új lány férfi főszereplőivel játszik együtt.

Előzetes (angol!):

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top