Kamatylista

- filmrakat | 2013. augusztus 4. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Brandy Klark (Aubrey Plaza) a Kamatylista főhőse azt tervezi, hogy a főiskolán gyorsan megszerzi az életéből eddig hiányzó szexuális tapasztalatokat.

Ez természetesen rengeteg ciki helyzethez vezet, főleg úgy, hogy a gimis években kimaradt lehetőségek listájának végrehajtásához baráti segítséget is kér!

Kamatylista [+18]

2013 – színes, amerikai vígjáték

Eredeti cím: The To Do List
Írta: Maggie Carey
Producer: Mark Gordon, Tom Lassally, Brian Robbins, Sharla Sumpter, Jennifer Todd, Greg Walter
Társproducer: Carter Hansen, Chris Panizzon
Fényképezte: Doug Emmett
Zeneszerző: Raney Shockne
Rendező: Maggie Carey

Szereplők: Aubrey Plaza, Bill Hader, Johnny Simmons, Alia Shawkat, Sarah Steele, Scott Porter, Rachel Bilson, Christopher Mintz-Plasse, Andy Samberg

Hazai bemutató dátuma: 2013. augusztus 15.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

 

A Kamatylista főhőse azt tervezi, hogy a főiskolán gyorsan megszerzi az életéből eddig  hiányzó szexuális tapasztalatokat.

A Kamatylista főhőse azt tervezi, hogy a főiskolán gyorsan megszerzi az életéből eddig hiányzó szexuális tapasztalatokat.

Kamatylista története röviden

1993-at írunk, Brandy Klark (Aubrey Plaza) egyetemre készül. A bökkenő csak az, hogy ő nem igazán az a sokat tapasztalt típusú diák, akinek esélye lehet bármiféle népszerűségre a campuson. A stréberlétet levetkőzve Brandy összeállít egy listát azokról a dolgokról, melyeket kihagyott a gimis időszak alatt, és amelyek kipipálásával már teljesen felkészülten várhatná az egyetem falai közti izgalmas életet.

 Brandy összeállít egy listát azokról a dolgokról, melyeket kihagyott a gimis időszak alatt

Brandy összeállít egy listát azokról a dolgokról, melyeket kihagyott a gimis időszak alatt

A lista elkészül, ám a lány rájön, túl nagy fába vágta a fejszéjét, ezért segítségül hívja két legjobb barátját, valamint nővérét és kissé kiégett főnökét is, hogy lássák őt el megfelelő tanácsokkal. Ám Brandy még a hozzá legközelebb állók féltő irányítása mellett sem képes előre látni bizonyos dolgokat: például, hogy az érzelmeket nem könnyű a lista margóján tartani.

Mindenkit megkér, hogy  hogy lássák őt el megfelelő tanácsokkal

Mindenkit megkér, hogy hogy lássák őt el megfelelő tanácsokkal

Maggie Carey a Kamtylista szereplőgárdájáról

A splitsider.com egy hosszabb interjút közölt Maggie Carrey író, rendezővel az első filmje kapcsán. A Kamatylista az első egész estés játékfilmje. Carey eddig rövidfilmeket készített, de a nevéhez fűződik az Egyesült Államokban rendkívül népszerű Halálosan komolytalan című műsor humoros szkeccsfilmjei közül is jó néhány. Az interjúban egyebek mellett megkérdezték tőle, hogy a sok fiatal színésszel hogyan tudta megértetni a 90-es éveket?

Az esetek többségében ez egy nagy játék, jó móka volt. A múlt héten Los Angelesben volt a film premierje, ahova eljöttek a középiskolai barátnőim is. Aubrey ott ült mögöttük és látta hogy nevettek minden kis finomságon. Ezután Aubrey azt mondta: “Oké, most már értem, hogy miért van ez, most már értem, miért pont ilyen volt a forgatókönyv.” Ez volt a célom, hogy a barátaim nevetni lássam, ami úgy gondolom sikerült. Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. A barátaimat akartam látni, amint nevetnek a filmen és élvezik azt, ez volt az oka hogy csináltam a ezt filmet.

Kamatylista feliratos előzetes

http://youtu.be/Ecs-v6047ys

Az idei nyár egyik legüdítőbb szereposztásával nyakon öntve a Kamatylista megidézi a felejthetetlen kilencvenes éveket, bemutat egy szerethető ám az életben eddig nem lubickoló lányt és azokat a számára gyötrelmes, számunkra pedig kifejezetten szórakoztató leckéket, melyeket esetlenül próbál végrehajtani a gimi és az egyetem közti emlékezetes nyáron.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × négy =

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább