Kamatylista

- filmrakat | 2013. augusztus 4. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Brandy Klark (Aubrey Plaza) a Kamatylista főhőse azt tervezi, hogy a főiskolán gyorsan megszerzi az életéből eddig hiányzó szexuális tapasztalatokat.

Ez természetesen rengeteg ciki helyzethez vezet, főleg úgy, hogy a gimis években kimaradt lehetőségek listájának végrehajtásához baráti segítséget is kér!

Kamatylista [+18]

2013 – színes, amerikai vígjáték

Eredeti cím: The To Do List
Írta: Maggie Carey
Producer: Mark Gordon, Tom Lassally, Brian Robbins, Sharla Sumpter, Jennifer Todd, Greg Walter
Társproducer: Carter Hansen, Chris Panizzon
Fényképezte: Doug Emmett
Zeneszerző: Raney Shockne
Rendező: Maggie Carey

Szereplők: Aubrey Plaza, Bill Hader, Johnny Simmons, Alia Shawkat, Sarah Steele, Scott Porter, Rachel Bilson, Christopher Mintz-Plasse, Andy Samberg

Hazai bemutató dátuma: 2013. augusztus 15.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

 

A Kamatylista főhőse azt tervezi, hogy a főiskolán gyorsan megszerzi az életéből eddig  hiányzó szexuális tapasztalatokat.

A Kamatylista főhőse azt tervezi, hogy a főiskolán gyorsan megszerzi az életéből eddig hiányzó szexuális tapasztalatokat.

Kamatylista története röviden

1993-at írunk, Brandy Klark (Aubrey Plaza) egyetemre készül. A bökkenő csak az, hogy ő nem igazán az a sokat tapasztalt típusú diák, akinek esélye lehet bármiféle népszerűségre a campuson. A stréberlétet levetkőzve Brandy összeállít egy listát azokról a dolgokról, melyeket kihagyott a gimis időszak alatt, és amelyek kipipálásával már teljesen felkészülten várhatná az egyetem falai közti izgalmas életet.

 Brandy összeállít egy listát azokról a dolgokról, melyeket kihagyott a gimis időszak alatt

Brandy összeállít egy listát azokról a dolgokról, melyeket kihagyott a gimis időszak alatt

A lista elkészül, ám a lány rájön, túl nagy fába vágta a fejszéjét, ezért segítségül hívja két legjobb barátját, valamint nővérét és kissé kiégett főnökét is, hogy lássák őt el megfelelő tanácsokkal. Ám Brandy még a hozzá legközelebb állók féltő irányítása mellett sem képes előre látni bizonyos dolgokat: például, hogy az érzelmeket nem könnyű a lista margóján tartani.

Mindenkit megkér, hogy  hogy lássák őt el megfelelő tanácsokkal

Mindenkit megkér, hogy hogy lássák őt el megfelelő tanácsokkal

Maggie Carey a Kamtylista szereplőgárdájáról

A splitsider.com egy hosszabb interjút közölt Maggie Carrey író, rendezővel az első filmje kapcsán. A Kamatylista az első egész estés játékfilmje. Carey eddig rövidfilmeket készített, de a nevéhez fűződik az Egyesült Államokban rendkívül népszerű Halálosan komolytalan című műsor humoros szkeccsfilmjei közül is jó néhány. Az interjúban egyebek mellett megkérdezték tőle, hogy a sok fiatal színésszel hogyan tudta megértetni a 90-es éveket?

Az esetek többségében ez egy nagy játék, jó móka volt. A múlt héten Los Angelesben volt a film premierje, ahova eljöttek a középiskolai barátnőim is. Aubrey ott ült mögöttük és látta hogy nevettek minden kis finomságon. Ezután Aubrey azt mondta: “Oké, most már értem, hogy miért van ez, most már értem, miért pont ilyen volt a forgatókönyv.” Ez volt a célom, hogy a barátaim nevetni lássam, ami úgy gondolom sikerült. Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. A barátaimat akartam látni, amint nevetnek a filmen és élvezik azt, ez volt az oka hogy csináltam a ezt filmet.

Kamatylista feliratos előzetes

http://youtu.be/Ecs-v6047ys

Az idei nyár egyik legüdítőbb szereposztásával nyakon öntve a Kamatylista megidézi a felejthetetlen kilencvenes éveket, bemutat egy szerethető ám az életben eddig nem lubickoló lányt és azokat a számára gyötrelmes, számunkra pedig kifejezetten szórakoztató leckéket, melyeket esetlenül próbál végrehajtani a gimi és az egyetem közti emlékezetes nyáron.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − kettő =