Kamaszlánynak állt az ötvenes Vince Vaughn!

Vince Vaughn csaknem két méter magas filmsztár, pár macsó és sok vígjáték szereppel a háta mögött kamaszlánynak állt. Igaz, nem úgy indult a történet….

Kamaszlánynak állt az ötvenes Vince Vaughn!
Vince Vaughn a Freaky című filmben. Itt még ő a Böllér, de aztán középiskolás kislány lesz belőle…

Ne gondolj valami beteges eltévelyedésre – csupán testcsere történt

Vince Vaughn csaknem két méter magas filmsztár, pár macsó és sok vígjáték szereppel a háta mögött kamaszlánynak állt. Igaz, nem úgy indult a történet.

A történet, amiről szó van, az a Freaky című horror vígjáték. Igen, jól olvasod, a horror és a komédia igenis jól megfér egymással!

Vince Vaughn a film Böllér néven elhíresült sorozatgyilkos főszereplője egészen addig, amíg testet nem cserél egy kamaszlánnyal. Onnantól aztán egy jól megtermett férfi testben lesz Millie (Kathryn Newton alakítja a filmben), a törékeny gimnazista, akinek a testében pedig öldökölni kezd a sorozatgyilkos…

Miután Millie és a gyilkos testet cserélnek, a lánynak mindössze 24 órája van arra, hogy visszafordítsa a helyzetet, különben örökre egy középkorú elmebeteg testében ragad.

Böllér, majd kamaszlány Vince Vaughn

Tudtad? A böllér szó jelentése: hentes, húsfeldogozó. Ő az, aki leöli a disznót a disznótoron.

A Freakyben azonban nem disznókat öl, hanem kamaszokra vadászik. Hatalmas és félelmetes alak, és amikor talál egy Dola nevű ősi tőrt, tudja, hogy megvan az új csodafegyvere. A tőr segíti hozzá a testcseréhez.

Vince Vaughn a Böllérről:

A Böllér maga a megtestesült Gonosz – magyarázza a karaktert alakító Vince Vaughn. – Kegyetlen sorozatgyilkos, ám egyúttal, ahogyan az ilyen filmekben a főgonoszokkal lenni szokott, magányos figura is.

Az alkotók különféle klasszikus horror- és akciófilmek gyilkosainak karaktereiből gyúrták össze a Böllér figuráját. Egy kicsit Jason Vorhees (a Péntek 13. franchise réme), egy kicsit Michael Myers (Halloween-sorozat), de van benne egy leheletnyi Terminátor is. Hidegvérű, robotszerű gyilkológépet hoztak létre.

Vince Vaughn a Millie-ről:

Millie nagyon kedves lány, aki meg akarja találni a helyét a gimnáziumban, hogy aztán kiléphessen a nagybetűs életbe – magyarázza Vaughn. – Mint a legtöbben az ő korában, megpróbál boldogulni az iskola bonyolult szociometriai viszonyai között, miközben igyekszik összerakni, mit kezdjen az otthoni problémákkal.

Nagyon örültem a feladatnak, mert ilyen szerepem még nem volt – folytatja a színész. – Az is sokat inspirált, hogy a vígjátékot és a horrort házasítottuk össze, és mindkét műfaj sajátos stílusa markánsan fűszerezi a filmet. Nagyon bírtam, hogy a nevetés még élvezetesebbé teszi a rémisztgetést.

Hát így állt kamaszlánynak az ötvenes Vince Vaughn. Sorozatgyilkosként kezdte, majd a saját testét visszaszerezni akaró gimnazistaként végezte. Hogy sikerült-e végül visszabújni a bőrébe? A Freakyből kiderül.

Forrás: UIP Duna-Film

Ha tetszett a Vince Vaughnról szóló hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × kettő =

Scroll to top