Kalapállvány, csirkeól, mellékhelyiség

Oscar-díj
Oscar-díj

Kalapállvány, csirkeól, mellékhelyiség, vajon mi bennük a közös? Nem fogják elhinni: itt tárolják a filmsztárok Oscar-díjukat!

Pironkodva említjük meg, hogy több kollégájához hasonlóan Kate Winslet is az illemhelyen tartja az Oscar-szobrát, amint ezt a The Wall Street Journal Magazine-nak elárulta. Persze ez még mindig a jobbik eset, hiszen Angelina Jolie, Matt Damon és Jeff Bridges azt sem tudják, hol van az értékes kitüntetés, mert akkora a rumli náluk. Ehhez képest Russell Crowe a farmján a csirkeólban tartja a szobrocskát – mert állítólag a tyúkok ettől jobban tojnak -, a praktikus Jack Nicholson pedig egy kalapállványon tárolja azt a három Oscart, amit eddig sikerült begyűjtenie.

Komolyabbra fordítva szót, Winslet természetes másról is mesélt a magazinnak. Például arról, hogy október 5-én lesz 40 éves, de nincs ezzel semmi problémája, mert úgy érzi, sikerült kimaxolnia az elmúlt négy évtizedet. Semmit nem bánt meg, dacára annak, hogy kétszer elvált. A legjobban a három gyerekének örül az elmúlt évek eredményei közül, de az is rajta van a listán, hogy még negyvenévesen is felvehet bikinit.

A színésznőt hamarosan a Steve Jobs című filmben láthatjuk, amelyet többszörös Oscar-esélyesként emlegetnek.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 12 =


Scroll to top