Kalapállvány, csirkeól, mellékhelyiség

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Oscar-díj
Oscar-díj

Kalapállvány, csirkeól, mellékhelyiség, vajon mi bennük a közös? Nem fogják elhinni: itt tárolják a filmsztárok Oscar-díjukat!

Pironkodva említjük meg, hogy több kollégájához hasonlóan Kate Winslet is az illemhelyen tartja az Oscar-szobrát, amint ezt a The Wall Street Journal Magazine-nak elárulta. Persze ez még mindig a jobbik eset, hiszen Angelina Jolie, Matt Damon és Jeff Bridges azt sem tudják, hol van az értékes kitüntetés, mert akkora a rumli náluk. Ehhez képest Russell Crowe a farmján a csirkeólban tartja a szobrocskát – mert állítólag a tyúkok ettől jobban tojnak -, a praktikus Jack Nicholson pedig egy kalapállványon tárolja azt a három Oscart, amit eddig sikerült begyűjtenie.

Komolyabbra fordítva szót, Winslet természetes másról is mesélt a magazinnak. Például arról, hogy október 5-én lesz 40 éves, de nincs ezzel semmi problémája, mert úgy érzi, sikerült kimaxolnia az elmúlt négy évtizedet. Semmit nem bánt meg, dacára annak, hogy kétszer elvált. A legjobban a három gyerekének örül az elmúlt évek eredményei közül, de az is rajta van a listán, hogy még negyvenévesen is felvehet bikinit.

A színésznőt hamarosan a Steve Jobs című filmben láthatjuk, amelyet többszörös Oscar-esélyesként emlegetnek.

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + tizenkilenc =


Scroll to top