K.O. (francia film, 2017)

A sármos Antoine egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. Egy igazi playboy, akinek egyik napról a másikra megváltozik az élete… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

K.O.

Plakát, adatlap

K.O. (francia film 2017) » Filmek

Színes, francia film, készült 2017-ban, hossza 115 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: K.O.

Forgatókönyv: Fabrice Gobert, Valentine Arnaud
Szereplők: Laurent Lafitte, Chiara Mastroianni, Pio Marmaï, Clotilde Hesme, Zita Hanrot

Rendezte: Fabrice Gobert

Magyarországi bemutató: 2017. augusztus 17.

Magyarországon forgalmazza: Mozinet.

Tartalom

A sármos Antoine (Laurent LafitteÁrtatlan?, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.
 
Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített.
 
A kultikus francia sorozat, a kísérteties Visszajárók alkotója, Fabrice Gobert ezúttal nagyjátékfilmben bizonyítja, mennyire mestere a feszültségteremtésnek. A K.O. a legnagyobb francia filmeket megidéző, egyszerre izgalmas és lebilincselő thriller.

Jelenetfotók – Képek

K.O. francia film
K.O. francia film - jelenetfotó
K.O. francia film (2017)

Fotók: Mozinet

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top