Jurassic World: sikerre ítélve

- filmrakat | 2015. május 28. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Jurassic World: sikerre ítélve | Filmrakat.huVan egy-két tippünk, hogy miért lesz a népszerű a Jurassic World című új dinós film. A siker egyik előjele az előzetes jegyértékesítési adat.

Valószínűleg 100 millió dollár körül fog nyitni a Jurassic World, ami azt jelenti, hogy ekkora összbevételt várnak tőle az első hétvégén Észak-Amerikában. A sikeres nyitás alapja, hogy a dinós szuperfilm az első öt olyan produkció között van, amelyre a legtöbb jegyet rendelték a Fandango elővétel-portálon. Phil Contrino, a BoxOffice-com alelnöke és vezetőelemzője azt mondta a Varietynek, hogy az előzetesek nagyon jól előkészítették a terepet a siker számára.

A korábbi dinós filmek népszerűsége is a sikert vetíti előre. Utoljára 2001-ben mutattak be Jurassic Park-filmet, amely 181 milliót kasszírozott Amerikában (az összbevétel 368 millió volt). Ez szép eredmény, de messze elmarad az első két rész sikere mögött, amelyeket Steven Spielberg rendezett (1,03 milliárd, illetve 618 millió dollár).

A Jurassic Worldnek Spielberg az executive producere, ami szintén garancia a sikerre, és az sem kimondottan hátrány, hogy a főszereplő Chris Pratt, aki a tavalyi A galaxis őrzőinek köszönhetően már a szupersztárok közé tartozik.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Hurrikán meló (2018) amerikai akció thriller

Hurrikán meló: a páncélteremben
A közelgő hurrikán miatt 600 millió dollárnyi bankjegyet kell megsemmisíteni, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Az...
Tovább

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller

Veszett vidék (2017) ausztrál thriller plakát
Az 1920-as években egy ausztrál bennszülött önvédelemből lelő egy fehér embert. A Veszett vidék arról...
Tovább

Ready Player One (2018) amerikai sci-fi, akciófilm

Ready Player One: irány az OASIS!
Steven Spielberg Ready Player One című filmje az egyik legjobban várt mozibemutató 2018-ban.
Tovább