Jurassic World: sikerre ítélve

Jurassic World: sikerre ítélve | Filmrakat.huVan egy-két tippünk, hogy miért lesz a népszerű a Jurassic World című új dinós film. A siker egyik előjele az előzetes jegyértékesítési adat.

Valószínűleg 100 millió dollár körül fog nyitni a Jurassic World, ami azt jelenti, hogy ekkora összbevételt várnak tőle az első hétvégén Észak-Amerikában. A sikeres nyitás alapja, hogy a dinós szuperfilm az első öt olyan produkció között van, amelyre a legtöbb jegyet rendelték a Fandango elővétel-portálon. Phil Contrino, a BoxOffice-com alelnöke és vezetőelemzője azt mondta a Varietynek, hogy az előzetesek nagyon jól előkészítették a terepet a siker számára.

A korábbi dinós filmek népszerűsége is a sikert vetíti előre. Utoljára 2001-ben mutattak be Jurassic Park-filmet, amely 181 milliót kasszírozott Amerikában (az összbevétel 368 millió volt). Ez szép eredmény, de messze elmarad az első két rész sikere mögött, amelyeket Steven Spielberg rendezett (1,03 milliárd, illetve 618 millió dollár).

A Jurassic Worldnek Spielberg az executive producere, ami szintén garancia a sikerre, és az sem kimondottan hátrány, hogy a főszereplő Chris Pratt, aki a tavalyi A galaxis őrzőinek köszönhetően már a szupersztárok közé tartozik.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top