Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjáték

Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjátékNégy középiskolást beszippant egy zsúfolt pincében talált konzolos játék és hirtelen a dzsungel közepén találják magukat. Ráadásul átváltoznak saját maguk által a játékban választott avatárjukká… Olvasd tovább a film rövid tartalmát, nézd meg a szinkronizált előzetest és a jelenetfotókat a plakát alatt!

Jumanji – vár a dzsungel

Plakát, adatlap

Jumanji – vár a dzsungel (2017) amerikai fantasy vígjáték plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza — perc

Korhatár: 12 év

Eredeti cím: Jumanji: Welcome to the Jungle

Forgatókönyv: Chris McKenna & Erik Sommers and Scott Rosenberg & Jeff Pinkner.
Szereplők: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale

Rendezte: Jake Kasdan

Hazai filmpremier: 2017-21-21
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felstő ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).

Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

1995-ben az év egyik legnagyobb sikere volt az azóta legendássá vált Jumanji, melynek Robin Williams játszotta a főszerepét. Az új film az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.

Jelenetfotók – Képek

Jumanji – vár a dzsungel: Kevin Hart
Jumanji – vár a dzsungel: Dwayne Johnson
Jumanji – vár a dzsungel

Fotók: InterCom

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top