Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. (Les Visiteurs: La Révolution, francia filmvígjáték, 2016)

A két francia világsztár, Jean Reno és Christian Clavier ismét jön, lát és azután visszamenne a saját korába, ám ez most sem lesz egyszerűbb, mint korábban bármikor! Ki ne emlékezne a középkorból a jelenbe tévedt, bátor Godefroy lovagra és segédjére, a minden lében kanál Jacques-Foches-ra, akik 1993-ban az egész világot meghódították csetlés-botlásaikkal? Az 1998-ban elkészült Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2.- Az időalagút után tizennyolc évvel végre itt a várva-várt folytatás, amely pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbamaradt: 1794-ben, a vérzivataros francia forradalom kellős közepén.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom (12)
színes, francia filmvígjáték, 2016, 99 perc

Eredeti cím: Les Visiteurs: La Révolution

Rendezte: Jean-Marie Poiré
Forgatókönyv: Jean-Marie Poiré, Christian Clavier. Operatőr: Stéphane Le Parc. Zene: Eric Levi
Szereplők: Jean Reno, Christian Clavier, Marie-Anne Chazel, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud

Magyarországi bemutató: 2016. április 14. Magyarországon forgalmazza: Freeman film.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – filmajánló

A fess Godefroy de Montmirail herceg (Jean Reno) és hű fegyverhordozója, Jacques-Foches, a bolondos (Christian Cavier), alighogy megérkeznek a 18. századi Franciaországba, máris Jacques-Foches egy újabb leszármazottjába, Jacques Focheaux-ba botlanak, aki nem elég, hogy Napóleon Bonaparte tanácsadója, hanem közvádló is egyben. Rögtön guillotine alá is akarja küldeni hőseinket és Godefroy arisztokrata utódait is, akik felettébb arrogáns viselkedésükkel húzták ki a jakobinus diktatúra híveinél a gyufát. Godefroyt azonban nem olyan fából faragták, hogy csak úgy magára hagyja földijeit a bajban…

A francia humor világhírűvé vált nagykövetei, Jean Reno és az örökifjú Christian Clavier mellett az 1993-as Jöttünk, láttunk visszamennénk után visszatér a „bájos mosolyú” Ginette-t alakító Marie-Anne Chazel is. A forgatókönyvet a jól bevált páros, Jean-Marie Poiré és Christian Clavier írta, a rendezői székbe pedig az első részt is jegyző Jean-Marie Poiré ült.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – filmelőzetes

https://youtu.be/eXGFW_DW4PI
2016.04.14 Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. (Les Visiteurs: La Révolution, francia filmvígjáték, 2016)

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top