Josh Gad élvezte a Föld elleni inváziót

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: Pixels |Filmrakat.huVideójátékok, UFO-k, pixelek. Hogy mi az összefüggés? Egy Föld elleni nvázió története, a Pixelek adja meg a választ a kérdésre.

Őrültség, de éppen ezért akár meg is történhetne: az emberiség egy világűrbe küldött üzenetét félreértik az ufók, és régimódi videójátékok formájában támadják meg a Földet – amit így csak a legjobb videójátékosok tudnak megmenteni. A Pixel-ben (hazai bemutató: július 30.) Adam Sandler, Peter Dinklage és Kevin James mellet a Bérhaverok-ban sztárrá vált Josh Gad áll ki az idegenek ellen – és nem szégyelli, hogy nagyon élvezte a Föld ellni inváziót.

Tudom, vannak, akik arról álmodoznak, hogy milyen lenne bekerülni egy híres regénybe, vagy melyik korban lenne kedvük a leginkább megszületni – nyilatkozta nemrég a komikus. – Én viszont mindig arra vágytam (leszámítva persze azt, hogy én legyek Superman), hogy benne legyek egy videójátékban. Valahogyan beszippantson a gép, és én ott legyek a monitoron két karddal, vagy akár kéményről kéményre szökdécselve… vagyis, a Pixel olyan nekem, mint egy megvalósult álom… kérek mindenkit, ne ébresszen fel…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 11 =


Scroll to top