Josh Gad élvezte a Föld elleni inváziót

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: Pixels |Filmrakat.huVideójátékok, UFO-k, pixelek. Hogy mi az összefüggés? Egy Föld elleni nvázió története, a Pixelek adja meg a választ a kérdésre.

Őrültség, de éppen ezért akár meg is történhetne: az emberiség egy világűrbe küldött üzenetét félreértik az ufók, és régimódi videójátékok formájában támadják meg a Földet – amit így csak a legjobb videójátékosok tudnak megmenteni. A Pixel-ben (hazai bemutató: július 30.) Adam Sandler, Peter Dinklage és Kevin James mellet a Bérhaverok-ban sztárrá vált Josh Gad áll ki az idegenek ellen – és nem szégyelli, hogy nagyon élvezte a Föld ellni inváziót.

Tudom, vannak, akik arról álmodoznak, hogy milyen lenne bekerülni egy híres regénybe, vagy melyik korban lenne kedvük a leginkább megszületni – nyilatkozta nemrég a komikus. – Én viszont mindig arra vágytam (leszámítva persze azt, hogy én legyek Superman), hogy benne legyek egy videójátékban. Valahogyan beszippantson a gép, és én ott legyek a monitoron két karddal, vagy akár kéményről kéményre szökdécselve… vagyis, a Pixel olyan nekem, mint egy megvalósult álom… kérek mindenkit, ne ébresszen fel…

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 − tizenegy =


Scroll to top