Josh Gad elintézte partnerét egy ártatlannak tűnő kérdéssel

Josh Gad és Kaley Cuoco-Sweeting a Bérhaverok című filmbenHa egy színésznőtől valaki megkérdezi, hogy terhes-e, akkor azt a bulvárlapok kész tényként, ízekre szedve, a lehetséges apákat keresgélve közlik a hírt. A Josh Gad által rosszkor, rossz időben feltett kérdés is elindította a lavinát! Bulvárhírek a Filmrakatban.

Kaley Cuoco-Sweeting, a szőke bombázó, aki az Agymenők című tévésorozatban lett sztár, elviselhetetlen menyasszonyként költözött át a széles vászonra. A Bérhaverok (The Wedding Ringer) című őrült vígjátékban Josh Gad mindenből többre vágyó jövendőbelijét játssza. És máris utolérte a sztárok sorsa: a pletyka. Méghozzá a filmbeli partnere keverte hírbe. Nem is olyan rosszba. A film egy gálavetítésén adott interjú után a neten mindenki azt kérdezi: Kaley terhes?

Ugye lehetek majd nálatok én a keresztapa? – kérdezte a vörös szőnyegen a mindig poénkodó Josh Gad. – Szórakoztatom majd a vendégeket!

A riporter persze lecsapott, a színésznő tiltakozott, de hiába: mindenki gyanakszik, hogy a hamarosan harmincadik évét betöltő színésznő gyereket vár.

Imádom a gyerekeket, mindenkiét szívesen ölelgetem, játszom vele, de azért egy saját az kicsit más – mentegetőzött a színésznő. – Egyelőre inkább filmeznék. A Bérhaverok-at nagyon jó volt forgatni, várom az újabb lehetőségeket. Csak megint ilyen dilis partnereim legyenek!

Josh Gad poénjával elintézte partnerét: egy darabig nem a filmterveiről, hanem a lehetséges terhességéről írnak a lapok. Ahogy mi is…

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =


Scroll to top