Joker kapcsán szóba került a Másnaposok 4!

Jokerként óriásit alakított Joaquin Phoenix, jöhet a Másnaposok 4?
Jokerként óriásit alakított Joaquin Phoenix, jöhet a Másnaposok 4?

A Jokert alakító Joaquin Phoenix eddig egyetlen Másnaposok filmben sem szerepelt, pedig eddig már három is készült. Most azonban Todd Phillips valamit megpendített ez ügyben.

Úgy tűnik, Joker (hazai bemutató: október 3.) valóban zseniális film.

A Joaquin Phoenix életre keltette őrült, végül Gotham Cityt lángba borító bohóc történetét eddig mindenki imádta, aki látta: a fogatás idejére csontsoványra fogyott, lángoló tekintetű színész a Velencei Filmfesztiválon már békésen mosolyogva, régi súlyát visszaszerezve jelent meg, és hatalmas megtiszteltetés érte: ő és rendezője vehette át a fesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt.

Ez a diadal az Oscar-díjról döntőket sem hagyja hidegen: az elmúlt pár évben A víz érintése és a Roma is az Arany Oroszlánnal kezdte az Oscarig tartó diadalútját.

Másnaposok 4-ről is beszélt a rendező Torontóban

Hirdetés

A stáb Velencéből egyenesen egy másik A-kategóriás fesztiválra, Torontóba utazott, ahol a film másik fontos szereplője, Robert DeNiro is csatlakozott hozzájuk. Todd Phillips rendező, itteni nyilatkozataiban már kizárta, hogy a Joker beépülhetne a Batman-univerzumba: úgy tűnik, meg szeretné tartani olyan képregényfilmnek, amely nem épít világot maga köré, hanem önmagában áll. És azt is elárulta, hogy a filmjeit mindig konkrét színészre írja.

– Szeretek nagyszerű színészekkel dolgozni – nyilatkozat a Másnaposok-trilógia és a Joker rendezője. – Joaquin Phoenix-szel bármire hajlandó vagyok. Szeretném, ha benne lenne a Másnaposok 4.-ben.

Forrás: IC Press

Jelenetfotó 1
Bármit el tud játszani. Hitelesen.

A filmről: Minek kellett ahhoz történnie, hogy a magányos Arthur Fleck Batman legádázabb ellenségévé váljék? Joker, a kezdeti évek...

Tovább a filmajánlóra: Joker

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − tizenöt =

Scroll to top