Joker az álomszerep – jöhet a folytatás?

A világ 10 legjobb filmje közt a Joker! Gondoltad volna?

Joker az álomszerep – jöhet a folytatás?
Joker szerepe álomszerep lett

Joaquin Phoenix elmondta, hogy a Joker az álomszerep számára. A film rövid idő alatt akkora siker lett, hogy van értelme a folytatásról beszélni. Van egy 10-es lista, ahová csak a legjobb filmek kerülhetnek be. És a Joker már ott van! Nézd meg a részleteket!

Ha a velencei Arany Oroszlán és a premierje után azonnal robbanó, rekordokat döntögető nézői érdeklődés nem volna elég, a Joker  újra bizonyította tökéletességét. A gothami rémisztő bohóc a legnagyobb filmes gyűjtőoldalon, az imdb.com-on feljutott minden idők legjobb tíz filmjének a listájára: egy klubba került A keresztapa két részével, a Ponyvaregénnyel, és egy másik Joker-rel: azzal, amelyiket Heath Ledger játszott.

Joaquin Phoenix álomszerepe lett Joker és Todd Phillips rendezőt is bírja

Nem csoda, hogy a főszerepet játszó, Oscar-várományos főszereplő, Joaquin Phoenix kezd megenyhülni: már egyáltalán nem zárkózik el olyan mereven attól a lehetőségtől, hogy az eredetileg magában álló (és a DC univerzumtól is független) film esetleg folytatást kapjon.

Legutóbbi nyilatkozata szerint, mindenképpen szeretne újra együtt dolgozni Todd Phillips rendezővel; azt még nem tudja, mi lenne ez a film, de akár még egy új Joker-film is lehet.

– Nem gondoltam volna, hogy ez egy álomszerep, de most már nem tudom kiverni a fejemből – nyilatkozta a különleges tehetségű színész. – Végül álomszerep lett belőle.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =

Scroll to top