John Wick: 2. felvonás akciófilm (2017)

John Wick: 2. felvonás amerikai akciófilm 2017 filmajánló » Filmrakat.huJohn Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta… Olvasd tovább a film rövid tartalmát a plakát alatt!

John Wick: 2. felvonás akciófilm

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 122 perc

Korhatár: 18 év

Eredeti cím: John Wick: Chapter 2

Forgatókönyv: Derek Kolstad
Szereplők: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Common, Franco Nero, Lance Reddick
Rendezte: Chad Stahelski

Magyarországi bemutató: 2017. február 23.

Magyarországon forgalmazza: Freeman Film.

John Wick: 2. felvonás rövid tartalma – filmajánló

A férfi, a mítosz, a legenda: John Wick visszatér!

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszú-hadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

A film készítői a kultikus első részhez hasonlóan most sem fukarkodtak a stílusos akciójelenetekkel, és tökélyre fejlesztették az úgynevezett gun-fút, azaz a fegyveres harcművészetet. Több egykori szereplőt is viszontláthatunk, például Winstont, a The Continental hotel tulajdonosát (Ian McShane), és Aureliót (John Leguizamo), valamint feltűnik a Mátrix-trilógia kultikus színésze, Laurence Fishburne is.
Johnnak a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie - John Wick 2

Fotók: Freeman Film

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top