John Cena lesz Duke Nukem?

Nagy valószínűséggel John Cena, a pankrátorból lett színész alakítja majd Duke Nukemet, a világ egyik legnépszerűbb belsőnézetes lövöldözős videójátékának hősét.

A mindig napszemüveget viselő, kigyúrt és politikailag teljesen inkorrekt Duke eddig 19 játékban aprította a földönkívülieket 1991 óta, s erre a szerepre Cena alighanem tökéletesen alkalmas.

John Cena és Mark Wahlberg a Megjött apuci 2-ben

A látványos izomzatú pankrátort legutóbb a Megjött apuci 2-ben (fenti fotón Mark Wahlberggel) láthattuk, ahol bizonyította, hogy vígjátékokban is megállja a helyét. Cena filmes karrierjét mostanában Michael Bay és producercége, a Platinum Dunes egyengeti: ők gyártják a Bumblebee című szuperprodukciót, amely a Transformers-univerzum egyik hőse, Űrdongó eredettörténetét meséli el, és a pankrátor az egyik főszereplő az Oscar-jelölt Hailee Steinfeld oldalán. A Duke Nukem-filmet is a Platinum Dunes készíti elő, így a robbantásspecialista Bay neve lesz a garancia arra, hogy egyetlen díszlet sem marad egészben.

Az Űrdongó (Bumblebee – hazai bemutató várható időpontja 2018. december 20.) decemberben kerül világszerte a mozikba, John Cena azonban előbb is felbukkan a nagyvásznon: egy tinédzserlány apukájaként, a többi szülővel szövetkezve próbálják megóvni gyermekeiket a beszédes Szűzőrség című vígjátékban.

Forrás: UIP Hírek
Fotó: Claire Folger © 2017 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Scroll to top