A jogász

Olvasói értékelés: (1 szavazat, átlag: 4,00

Milyen filmet várhat el az ember egy olyan rendezőtől, aki egyebek mellett a Thelma és Louise-t, a Gladiátort, vagy az Amerikai gengsztert készítette? Sztárparádéval forgatott, hihetetlenül izgalmas thrillert, amit Ridley Scott-tól meg is kapunk A jogász című új filmjében. Mert nem lehet csak kicsit bűnösnek lenni. Nincs félig becsületes ember: aki kipróbálja a rosszat, az már nem szabadul többé, akárhogy kapálózik is…

A jogász - plakát
A jogász – plakát

A jogász (+16)

2013 – színes, angol/amerikai thriller

Eredeti cím: The Counselor
Fényképezte: Dariusz Wolski.
Látvány: Arthur Max.
Írta: Cormac McCarthy.
Rendezte: Ridley Scott

Főszereplők: Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Cameron Diaz, Penélope Cruz, John Leguizamo, Goran Visnjic, Bruno Ganz.

Michael Fassbender és Brad Pitt
Michael Fassbender és Brad Pitt
Mozibemutató: 2013. november 14.
Magyarországon forgalmazza az InterCom.

A jogász története röviden

Egy ügyvéd (Michael Fassbender) megkéri a barátnője (Penélope Cruz) kezét, és úgy érzi, az új életbe csak több pénzzel vághat bele. Elhatározza, hogy két társával (Javier Bardem, Brad Pitt) – egyetlen, kivételes alkalommal – 20 millió dollár értékű kokaint visz be az USA-ba, amit azután saját maga terít szét.

Javier Bardem és Michael Fassbender
Javier Bardem és Michael Fassbender

Úgy tervezi, a mocskos munka befejeztével nyugodtan visszatérhet a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz. De nagyon súlyosan téved.

Itt vérfürdő lesz! El sem tudod képzelni, milyen.

Cameron Diaz A jogász című thrillerben
Cameron Diaz A jogász című thrillerben

A film alkotóiról

A fantasztikus színészcsapatot a legendás Ridley Scott irányítja: együtt komor, félelmetes, hátborzongató világot teremtettek – méltót a forgatókönyvíró korábbi regényeihez és a belőlük készült filmekhez: a Nem vénnek való vidék-hez valamint Az út-hoz. Érdekesség, hogy A jogászban együtt játszik a Penélope Cruz – Javier Bardem házaspár és utóbbi a forgatás alatt végignézte felesége erotikus jelenetét Michael Fassbenderrel…

Penelope Cruz és Cameron Diaz
Penelope Cruz és Cameron Diaz

A jogász előzetese

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × egy =


Scroll to top