Joaquin Phoenix családja kíséretében ment partizni

A legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat 2020-ban Joaquin Phoenix vehette át. Bár korábban olyan élettársai voltak, mint Liv Tyler, vagy Rooney Mara, most mégis a családtagjaival ment a gála utáni partikra.

Csak a legnaivabbak hihetik azt, hogy az Oscar-díj átadásának izgatott éjszakáján a tévében közvetített gálával véget is érnek az események. Akkor kezdődnek csak igazán!

Los Angeles és környéke hatalmas, elegáns bulikkal van ilyenkor teli, a sztárok az egyik helyről a másikra mennek, mindenki más pedig küzd, hogy legalább az egyikre bejusson.

Miután a Dolby Theatre kiürült, először – hagyományosan – mindenki a Governor’s Ball-ra indul: az Oscar-díjasok itt szépen sorba állnak, és kivárják, míg egy gravírozó egyenként felvési a nevüket a szoborra.

Azután jönnek az újabb bulik hajnalig.

Phoenix családostul ment bulizni

Joaquin Phoenix, akit a Joker-ben nyújtott hátborzongató játékáért mindenki a legesélyesebbnek tartott, és végül át is vehette a díjat, valószínűleg nem készült őrületes dorbézolásra, mert az anyukájával érkezett az Oscar-díj átvételére.

A későbbi bulikat pedig végképp családi eseménnyé változtatta.

A partik vendéglistái Phoenixekkel teltek meg: Joaquin magával vitte a nővérét, Rain Phoenix-et, a húgát, Summer Phoenix-et, felbukkant még két unokaöccse, és persze, ha már ennyi gyereke ott volt, végig velük maradt az elszánt polgárjog harcos, civilben a friss Oscar-díjas anyja, Arlyn Phoenix is.

Joker új arca: a családcentrikus.

Hogyan tovább Mr. Phoenix?

A sztár most még az Oscar-díjjal járó kötelezettségeinek tesz eleget, de ha a pletykák igazak, akkor már most készülhet a Joker folytatására.

Forrás: IC Press, IMDb


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 14 =

Scroll to top