Quantcast

Joaquin Phoenix családja kíséretében ment partizni

A legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat 2020-ban Joaquin Phoenix vehette át. Bár korábban olyan élettársai voltak, mint Liv Tyler, vagy Rooney Mara, most mégis a családtagjaival ment a gála utáni partikra.

Csak a legnaivabbak hihetik azt, hogy az Oscar-díj átadásának izgatott éjszakáján a tévében közvetített gálával véget is érnek az események. Akkor kezdődnek csak igazán!

Los Angeles és környéke hatalmas, elegáns bulikkal van ilyenkor teli, a sztárok az egyik helyről a másikra mennek, mindenki más pedig küzd, hogy legalább az egyikre bejusson.

Miután a Dolby Theatre kiürült, először – hagyományosan – mindenki a Governor’s Ball-ra indul: az Oscar-díjasok itt szépen sorba állnak, és kivárják, míg egy gravírozó egyenként felvési a nevüket a szoborra.

Azután jönnek az újabb bulik hajnalig.

Phoenix családostul ment bulizni

Joaquin Phoenix, akit a Joker-ben nyújtott hátborzongató játékáért mindenki a legesélyesebbnek tartott, és végül át is vehette a díjat, valószínűleg nem készült őrületes dorbézolásra, mert az anyukájával érkezett az Oscar-díj átvételére.

A későbbi bulikat pedig végképp családi eseménnyé változtatta.

A partik vendéglistái Phoenixekkel teltek meg: Joaquin magával vitte a nővérét, Rain Phoenix-et, a húgát, Summer Phoenix-et, felbukkant még két unokaöccse, és persze, ha már ennyi gyereke ott volt, végig velük maradt az elszánt polgárjog harcos, civilben a friss Oscar-díjas anyja, Arlyn Phoenix is.

Joker új arca: a családcentrikus.

Hogyan tovább Mr. Phoenix?

A sztár most még az Oscar-díjjal járó kötelezettségeinek tesz eleget, de ha a pletykák igazak, akkor már most készülhet a Joker folytatására.

Forrás: IC Press, IMDb


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − három =

Scroll to top