Jesse Eisenberg szorongós gyermek volt

Jesse Eisenberg szorongós gyermek volt...
Jesse Eisenberg a jobb szélén: szorongósan lehet valaki zombie vadász?

Jesse Eisenberg szorongós gyermek volt, így a folyton szorongó zombivadász figurájával könnyen tudott azonosulni. Kamaszkorában például gyakran törtek rá pánikrohamok.

A Zombieland – Második lövés (Zombieland: Double Tap, hazai bemutató: október 17.) egyik legviccesebb szereplője Columbus, aki megmutatja, hogy egy neurotikus, folyton szorongó, bizonytalan és saját magát rengeteg szabállyal korlátozó figurának is van esélye, és túlélheti a zombiapokalipszist.

Columbus és Jesse Eisenberg egyaránt szorongós típus

Egy nemrégen adott interjúban Colombus figuráját játszó Jesse Eisenberg bevallotta, hogy nincs nagy különbség közte és a szerepe között: pánikrohamok és szorongások közepette telt a kamaszkora.

– A suliban mindig attól féltem, hogy bántani fognak – nosztalgiázott az Oscar-díjra jelölt színész. – Minden nap két zsebkendőt vittem magammal: egyet sírásra, egyet vérző sebekre. Az osztálytársaim meg olyan zavarba jöttek tőlem, hogy sosem bántottak. Igaz, nem is nagyon szóltak hozzám.

A színész két orvosságot tud a szorongásra: a színészetet és a gyereknevelést. Az előbbit azért, mert szabadon kiélheti a félelmeit (például, amikor zombikkal harcol), az utóbbit pedig azért, mert nyugodtan aggódhat: de a 3 éves fiára leselkedő valós veszélyek miatt.

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − 4 =

Scroll to top