Jennifer Lopez ismét összejött az exével. Jöhet az esküvő?

A gyönyörű Jennifer Lopez szerelmi élete a nyilvánosság előtt zajlik. Nem is tudom melyik nagyobb hír: az új filmje, vagy az, hogy…

Bastian (Maluma) and Kat Valdez (Jennifer Lopez)
Bastian (Maluma) and Kat Valdez (Jennifer Lopez)

Jennifer Lopez igent mondana, ha Ben Affleck másodszor is megkérné a kezét

A kortalan Jennifer Lopez szerelmi élete a nyilvánosság előtt zajlik. Nem is tudom melyik nagyobb hír: az új filmje, vagy az, hogy JLo igent mondana, ha Ben Affleck újra megkérné a kezét.

Az ismét egymásra talált sztárpár kapcsolata olyan komolyra fordult, hogy ezúttal tényleg összeházasodhatnak – véli a Hollywood Life. Egyszer már majdnem így jártak, Ben 2002-ben megkérte Jennifer kezét, de aztán mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan tervezték.

Először elhalasztották az esküvőt, aztán lefújták az egészet, és mindketten mással házasodtak össze.

Most azonban a színésznő 1000 százalékig biztos abban, hogy újra igent mondana. Jennifer, akinek legutóbb Alex Rodriguez élsportolóval nem jött össze a házasság, most már állítólag csak arra vár, hogy Ben feltegye neki azt a bizonyos kérdést.

Hirdetés

A színésznőt legközelebb a Vegyél el című romantikus vígjátékban látjuk. Bár a színésznő az életben is arra vár, hogy elvegyék, a film sztorija egészen más.

Kat (Lopez) és Bastian (Maluma) nagy popsztárok, és a rajongók előtt, a színpadon akarják kimondani egymásnak a boldogító igent, de Kat az utolsó pillanatban megtudja, hogy párja hűtlen volt hozzá. Ezért kiválaszt a tömegből egy ismeretlen fiatalembert (Owen Wilson), aki igazi rajongóként a Marry Me (Gyere hozzám feleségül) feliratú táblát tartja a magasban.

A filmet olyan hírességekkel dobják fel, mint Sarah Silverman, az egyik legkiválóbb, tabukat nem ismerő amerikai komika, illetve Jimmy Fallon komikus, tévés személyiség, akit több mint 51 millióan követnek a Twitteren.

Forrás: UIP Hírek

Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − 10 =

Scroll to top