Jennifer Aniston élvezi ha egy kicsit mocskos lehet

Természetesen kizárólag a filmszerepekről van szó, Jennifer Aniston semmilyen perverzitással nem hozható kapcsolatba, ő egy ártatlan, kedves színésznő! Ennek ellenére az új Förtelmes főnökök című vígjátékban ismét a szexfüggő, perverz fogorvosnő bőrébe bújik – és élvezi! Filmsztárok a Filmrakatban.

Jennifer Aniston a Förtelmes főnökök 2 perverz dokinője

Ő Amerika kedvence: a kedves, az ártatlan, a szelíden mosolygó. Jennifer Aniston nem lázad az ellen, hogy hazájában azért szeretik a legtöbben, mert az ideális “átlagos, megbízható amerikai csaj”-t látják benne. De azt is nagyon élvezi, ha végre egy kicsit mocskos lehet. Vagy nem is kicsit.

A Förtelmes főnökök 2.-ben (+16)  másodszor is eljátssza a perverz, mocskos szájú fogorvosnőt, aki minden férfitól ugyanazt akarja, és azt nagyon. A forgatókönyvírók ezúttal még egy olyan jelenetet is írtak számára, amiben a Névtelen Szexfüggők önsegítő körében elnököl.

– Nem tudok betelni a szereppel! – nyilatkozta Aniston a napokban. – Többet szeretném játszani. Túl gyorsan vége lett a forgatásnak: mintha egy gyorsétkezdében befaltam volna valamit. Repetát kérek!

A 45 éves színésznő 3 éve mindenkit meglepett és elkápráztatott a Förtelmes főnökök első részében.

– Ez a nő bármit kimond, ami az eszébe jut – magyarázta a figuráját. – Semmit sem szégyell. És én igyekeztem felnőni hozzá.

A forgatási beszámolók szerint, Aniston dialógusának csupán egyetlen mondata volt, amit a színésznő nem volt hajlandó kimondani a kamerák előtt.

– Próbáltam mondani, de egyszerűen nem jött ki a számon – mentegetőzik a színésznő. – Persze, lehet, hogy csak nem értettem, miről van szó.

Förtelmes Főnökök 2. (Horrible Bosses 2) hazai bemutató: 2014. november 27.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top