Jason Sudeikis már a harmadik förtelmes filmen töri a fejét

- filmrakat | 2014. november 8. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Jason Sudeikis már a harmadik “förtelmes” filmen töri a fejét, miközben belecsíp a Förtelmes főnökök 2.  című vígjáték rendezőjébe, Sean Andersbe is. A komikus szerint ha lesz harmadik Förtelmes főnökök, akkor abban azt fogja csinálni, ami épp az eszébe jut. De mit szól majd a rendező? Filmsztárok a Filmrakatban.

Förtelmes Főnökö 2 - amerikai vígjáték

A színészek általában az erős akaratú, határozott rendezőket szeretik. Jason Sudeikis azonban most is másképp látja kicsit a világot, mint mások. Azt állítja, a Förtelmes főnökök 2. (+16) rendezője, Sean Anders azért mestere a szakmájának, mert gyenge. A színész tettekkel bizonyította, hogy valóban ilyen az ízlése: a Családi üzelmek után nagyon gyorsan következett második közös munkája Andersszel, melyben a három balfék Nick, Curt és Dale ezúttal nem a főnökeik, hanem egy a cégüket megszerezni próbáló pénzember miatt kezdenek bűnözni.

– Azt bírom a legjobban Seanban – fejtette ki véleményét a világsztár komikus –, hogy bár ő írja, mégsem becsüli kincsként a szövegét. Nem küzd érte. Hosszú hónapok munkájával megírta, aztán jövünk mi, ránézünk és öt perc alatt átalakítjuk. Ő meg csak mosolyog és bólogat. Elhiteti velünk, hogy örül neki. Nagyon sokat bíz a színészeire, és nem akar minden áron meggyőzni, hogy ő tudja jobban. És a Förtelmes főnökök 2. forgatásán tényleg elengedtük magunkat: Jennifer Aniston-nal meg a többiekkel nagyon sokat marhultunk… és egy része tényleg belekerült a filmbe. Remélem, lesz 3. rész: akkor már igazán azt fogom csinálni, ami épp eszembe jut.

Förtelmes főnökök 2. amerikai vígjáték (Horrible Bosses 2, hazai bemutató: november 27.)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Sztálin halála (2017) brit vígjáték

Sztálin halála (2017) brit vígjáték
Egészen az 50-es évek Szovjetuniójába repít vissza bennünket az orosz mozikból kitiltott, Sztálin halála című...
Tovább

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább