Jason Bourne (amerikai akció thriller, 2016)

Matt Damon mint Jason BourneA kegyetlen hajsza folytatódik. Egy ravasz, sokat tapasztalt veterán ül a CIA igazgatói székében, aki nem hagyhatja, hogy csak úgy betörjenek a titkos adatbázisba. Amikor hosszú idő után a hekker oldalán felbukkan Jason Bourne, tudja, hogy lépnie kell.

Közös múltjuk sötét árnyként telepedik Bourne-ra is, így elkerülhetetlen a leszámolás.

Matt Damon ikonikus szerepében tér vissza, mellette látható a filmben Alicia Vikander, Vincent Cassel és Tommy Lee Jones, valamint korábbi szerepében Julia Stiles is.

Jason Bourne

színes, amerikai akció thriller, 2016

Eredeti cím: Jason Bourne

Robert Ludlum karakterei alapján a forgatókönyvet írta: Matt Damon, Paul Greengrass, Christopher Rouse
Fényképezte: Barry Arckroyd. Producerek: Frank Marshall, Jeffrey Weiner, Paul Greengrass, Matt Damon
Rendezte: Paul Greengrass

Szereplők: Matt Damon, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones, Julia Stiles

Magyarországi bemutató: 2016. július 28. Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film.

Filmajánló

Sok minden történt a világban azóta, hogy Jason Bourne ügynök kivonta magát a forgalomból. A görög-macedón határon találkozunk újra a főhőssel, akiről kiderül, hogy visszakapta szabadságát,ám egyre csak nyomasztja a múlt. Nicky Parsons ügynök az egyik biztos pont zaklatott életében, és ő jelentheti a kivezető utat abból a mély gödörből, amelyben éppen van.

Parson is rejtőzködött az elmúlt években, és most hirtelen felbukkan Jason életében. Kiderül, hogy betört a CIA adatbázisába, és harminc évre visszamenőleg megszerezte a szigorúan titkos akciókkal kapcsolatos információkat. Parsons különös gonddal elemezte Bourne titkosított adatait is. Ténykedése a Cégnél is feltűnik és megindul a könyörtelen vadászat kettejük után.

Heather Lee-t, a fiatal ügynököt azzal bízzák meg, hogy hozza be a CIA-hoz Parsosnt és Bourne-t. Athéntól Berlinen és Londonon át Vegasig nyomon követi a célpontokat. Amikor kezdi azt hinni, hogy Bourne visszahozható és újrakondícionálható, ugyanazt a halálos hibát követi el, mint elődei. Mindeközben feltűnik a szinen az Ásznak nevezett rejtélyes gyilkos…

Filmelőzetes

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Mozifilm innen:

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top