Jared Leto csípi a vámpír filmeket

Jared Leto a Szárnyas fejvadász 2049 című filmben

Jared Leto nem lehett Joker

Már gyerekkorában vonzódott Jared Leto a klasszikus vámpírfilmekhez, aki Joker nem lehetett, de eljátszhatta Morbiust.

Jared Leto megvigasztalódott. Az egykori Joker – a hírek szerint, legalábbis – rosszul vette, hogy nem ő játszhatta el a Joaquin Phoenix-szel elsöprő kasszasikerré és számtalan díjat besöprő szuperprodukcióvá váló önálló Joker-film főszerepét.

És mi kárpótolhat egy felsült színészt? Természetesen egy másik jó szerep. A DC-ben csalódnia kellett, de a Marvelnél vigaszt talált: ő játszhatja Morbiust, a Pókember univerzumában élő, vámpírrá változó tudóst a Sony készülő filmjében. (Kattints a képre az előzetes megtekintéséhez!)

Morbius előzetes

Hirdetés

 

A stúdiót a Venom hatalmas sikere bátorította fel arra, hogy új, a gonosszal kacérkodó hősöknek adjon önálló filmet. És Jared Leto szerencsére imádja a vámpírokat.

Vámpírok bűvöletében

– A gyerekkorom vérszívók bűvöletében telt el – mondta újságíróknak a színész. – Amikor a nagyanyámnál nyaraltunk Louisianában, a testvéremmel egymás kezéből kapkodtuk ki Anna Rice regényeit, régi vámpíros filmeket néztünk, és egymást ijesztgettük.

Leto a klasszikus vámpírfilmek nagy híve, Lugosi Bélát is a kedvencei közé sorolja, de a ’94-es Interjú a vámpírral, és folytatása, a 2002-es A kárhozottak királynője is örök kedvence. És most végre ő is kimutathatja a foga fehérjét: saját filmje, a Morbius (Morbius) idén nyáron kerül a mozikba.

Forrás: IC Press

Ha nem tudod kicsoda Morbius: ő az „élő vámpír” egy kitalált szereplő, antihős a Marvel Comics képregényeiben.

 


Ha tetszett a filmes hír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 9 =

Scroll to top