Jane Doe rejtélyes halála

Emile Hirsch és Matthew McConaughey a Gyilkos Joeban

Úgy néz ki, hogy Andre Øvredal megtalálta az ideális apa-fiú párost új thrilleréhez, melyben egy fiatal nő rejtélyes halálesetét vizsgálja két boncmester. A The Autopsy Of Jane Doe címmel készülő filmben Martin Sheen is szerepet kapott volna, de végül nem került be a projektbe. Filmhírek a Filmrakatban.

Andre Øvredal norvég filmrendező eddigi legismertebb munkája, A trollvadász című áldokumentum-horrofilm, melyben valóságosnak tünteti fel a mesebeli szörnyeket, a trollokat. Mostanság azonban a thriller műfajában is kipróbálja magát, melyhez megtalálta a megfelelő partnereket.

A film története röviden annyi, hogy egy fiatal nő holtestét a rendőrök elviszik a halottkémekhez, akik történetesen apa és fia. A rejtélyes gyilkosság nehéz feladat elé állítja a boncmestereket, mivel Jane Doe testén semmi jel sincs arra vonatkozóan, hogy mi okozta a halálát. Amint jobban belevetik magukat a vizsgálatokba, egyre több bizarr nyomot találnak, mely végül egy szörnyű felismeréshez vezet.

Martin Sheen játszotta volna az idősebb orvost, ám végül Brian Cox kapta a szerepet, akit a Bourne filmekből ismerhetünk és a legutolsó hír amit kaptunk felőle, hogy szerepet kapott a Pixels című Chirs Colombus agymenésben Adam Sandler oldalán. A fiatalabb boncmestert Emile Hirsch alakítja, aki nálunk a Gyilkos Joe című filmben alakította a drogos Christ (fenti képünkön, partnere Matthew McConaughey), aki felbérel egy bérgyilkost, hogy ölje meg az anyját annak életbiztosításból járó pénzéért…

Jane Doe címmel 1983-ban is készítettek egy amerikai thrillert, hogy van-e összefüggés az akkori és a most készülő film között, az hamarosan kiderül.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + kilenc =


Scroll to top