Egyelőre sok a titok James Wan új horrorja kapcsán

Jems Wan az Aquaman forgatásán
James Wan új horrorja - csak keveset tudunk róla

Vajon milyen lesz James Wan új horrorja? Mert nem csak a Démonok között [1][2] és az Apáca folytatása van a világhírű horror mester tarsolyában. Ezekről nagyjából sejthető, hogy olyanok lesznek, mint az előzményeik. Wan egy új filmet is készít, melyet maga ír! Részletek a cikkben!

A film címe és története még titok

Hát, ez a James Wan tényleg nem képes nyugodtan megülni a babérjain! Mára ő a világ egyik legsikeresebb producere és rendezője, előbbiről a Démonok között sorozattal és annak leágazásaival, utóbbiról az Aquaman-nel gondoskodott.

Gőzerővel dolgozik a Démonok között folytatásán (lesz jövőre Démonok között 3., azután jön az Apáca 2. és a Görbe ember), és közben belekezdett egy új izgalmas projektbe is: Dél-Ausztráliában már forog a Mortal Kombat hatalmas költségvetésű új változata, amelynek szintén lehet pár folytatása, télen pedig nekilát az Aquaman második részének. És úgy tűnik, maradt még egy kis szabad ideje:

A legújabb hírek szerint a New Line Cinema kedvéért még az ősszel visszaül a rendezői székbe, és egy új horror filmet forgat. A film címe és története még titok, csupán annyit tudni róla, hogy maga Wan írja a forgatókönyvet, amelyben Ingrid Bisu (az Apácá-ban Oana nővért alakító színésznő) segíti.

Wan rendezőként kezdte a pályáját, és sokszor nyilatkozta azt, hogy nosztalgiája van a horrorfilmek iránt – úgy tűnik, az Aquaman folytatása elé még épp befér neki egy rémisztő ujjgyakorlat.

Kíváncsian várjuk: vajon milyen lesz James Wan új horrorja?

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − három =

Scroll to top