Egyelőre sok a titok James Wan új horrorja kapcsán

Jems Wan az Aquaman forgatásán
James Wan új horrorja - csak keveset tudunk róla

Vajon milyen lesz James Wan új horrorja? Mert nem csak a Démonok között [1][2] és az Apáca folytatása van a világhírű horror mester tarsolyában. Ezekről nagyjából sejthető, hogy olyanok lesznek, mint az előzményeik. Wan egy új filmet is készít, melyet maga ír! Részletek a cikkben!

A film címe és története még titok

Hát, ez a James Wan tényleg nem képes nyugodtan megülni a babérjain! Mára ő a világ egyik legsikeresebb producere és rendezője, előbbiről a Démonok között sorozattal és annak leágazásaival, utóbbiról az Aquaman-nel gondoskodott.

Gőzerővel dolgozik a Démonok között folytatásán (lesz jövőre Démonok között 3., azután jön az Apáca 2. és a Görbe ember), és közben belekezdett egy új izgalmas projektbe is: Dél-Ausztráliában már forog a Mortal Kombat hatalmas költségvetésű új változata, amelynek szintén lehet pár folytatása, télen pedig nekilát az Aquaman második részének. És úgy tűnik, maradt még egy kis szabad ideje:

A legújabb hírek szerint a New Line Cinema kedvéért még az ősszel visszaül a rendezői székbe, és egy új horror filmet forgat. A film címe és története még titok, csupán annyit tudni róla, hogy maga Wan írja a forgatókönyvet, amelyben Ingrid Bisu (az Apácá-ban Oana nővért alakító színésznő) segíti.

Wan rendezőként kezdte a pályáját, és sokszor nyilatkozta azt, hogy nosztalgiája van a horrorfilmek iránt – úgy tűnik, az Aquaman folytatása elé még épp befér neki egy rémisztő ujjgyakorlat.

Kíváncsian várjuk: vajon milyen lesz James Wan új horrorja?

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 5 =


Scroll to top