Jack Ryan túllépett Kevin Costneren

Kevin Costner egyszer már nagyon közel volt ahhoz, hogy eljátssza Jack Ryan szerepét, akkor azonban A farkasokkal táncoló című filmet választotta. Az új thrillerben azonban kapott egy fontos szerepet, ha nem is Jackét.

Elöl Chris Pine, mögötte Kevin Costner
Elöl Chris Pine, mögötte Kevin Costner a Jack Ryan: Árnyékügynök című filmben.
Pár éve Costner is eljátszhatta volna Jack Ryan szerepét, ám most a mentorát alakítja.

A Jack Ryan: Árnyékügynök című kémthrillerben Kevin Costner játssza a főhős (Chris Pine) mentorát, az öreg, tapasztalt hírszerzőt. Costner nem először találkozik Tom Clancy hőseinek világával, annak idején ugyanis felkérték a Vadászat a Vörös Októberre főszerepére, ám nem fogadta el, így lett Alec Baldwin a film sztárja. S hogy miért mondott le Costner a nagy lehetőségről?

Egyszerűen lecsúsztam róla, mert akkor már vagy egy éve készültem a Farkasokkal táncolóra – meséli Costner. – Pénzt toltam bele, összeállt az egész stáb, és ha a Vörös Októbert választom, talán sosem jön össze. Persze akkor mindenki gúnyosan vigyorgott, hogy ja, persze, az a butuska kis indiánfilm, az te a mániád! Aztán Jack Ryan túllépett rajtam, az elmúlt 25 évben többen is eljátszották, én meg kimaradtam az egészből. Ezért nagy poén, hogy most végül mégis belekerültem, de már öreg rókaként, aki kiképzi a főhőst.

Az élet azért Costnert igazolta: A farkasokkal táncoló című filmje hét Oscart kapott, ebből Costner hármat producerként, rendezőként és főszereplőként.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 − egy =


Scroll to top