Jack Nicholson szerepel a Ragyogás folytatásában?

Álomdoktor jelenetfotó - Ewan McGregor
Álomdoktor jelenetfotó - Ewan McGregor

Amikor kiderült, hogy filmre viszik Stephen King történetének folytatását, joggal merült fel a kérdés, vajon Jack Nicholson szerepel a Ragyogás folytatásában? A stáblista szerint sajnos nem, pedig a zseniális színész mindent el tudna játszani és mekkora lenne, ha feltűnne valamelyik jelenetben! Viszont a hangja, az artikulációja megjelenhet a vásznon. Nézd meg, miről van szó!

Ewan McGregor nagy elődök vállán áll. Az Álom doktor (Doctor Sleep, hazai bemutató: november 7.) főszerepében minden idők talán leghíresebb, legsikeresebb horrorja, Stanley Kubrick zseniális Ragyogás-a folytatásában szerepel.

Jack Nicholson gyerekét alakítja Ewan McGregor

A folytatást is Stephen King írta: A Ragyogás-ban a kísérteties, elhagyott szállodában az üres folyosókon tricikliző kisfiú, vagyis Jack Nicholson gyereke felnőttkorát mutatja meg a nézőnek – a rettentő eseményektől traumatizált férfi nem tud menekülni múltja árnyai közül. De McGregor nem sokat törődött a kisfiúval, miközben kialakította felnőttkori karakterét.

– Nem nagyon néztem meg a Ragyogás-beli kisfiút – vallotta be az Álom doktor főszereplője. – Újranéztem a filmet, de Jack Nicholson kedvéért. Nem tudom, hogy az emberben felnőtt korára mennyi marad az ötéves önmagából… de hogy az apjából sok van benne, az biztos. Azért nem próbálom másolni Nicholsont. Legfeljebb a hangját, az artikulációját. De akit én játszom az Álom doktor-ban az inkább távolodni próbál a gyerekkorától. Még ha a film során esetleg vissza is jut a lezárt, rothadásnak indult Panoráma Hotelbe…

 

Hirdetés

 

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − hat =

Scroll to top