Jack Nicholson szerepel a Ragyogás folytatásában?

Álomdoktor jelenetfotó - Ewan McGregor
Álomdoktor jelenetfotó - Ewan McGregor

Amikor kiderült, hogy filmre viszik Stephen King történetének folytatását, joggal merült fel a kérdés, vajon Jack Nicholson szerepel a Ragyogás folytatásában? A stáblista szerint sajnos nem, pedig a zseniális színész mindent el tudna játszani és mekkora lenne, ha feltűnne valamelyik jelenetben! Viszont a hangja, az artikulációja megjelenhet a vásznon. Nézd meg, miről van szó!

Ewan McGregor nagy elődök vállán áll. Az Álom doktor (Doctor Sleep, hazai bemutató: november 7.) főszerepében minden idők talán leghíresebb, legsikeresebb horrorja, Stanley Kubrick zseniális Ragyogás-a folytatásában szerepel.

Jack Nicholson gyerekét alakítja Ewan McGregor

A folytatást is Stephen King írta: A Ragyogás-ban a kísérteties, elhagyott szállodában az üres folyosókon tricikliző kisfiú, vagyis Jack Nicholson gyereke felnőttkorát mutatja meg a nézőnek – a rettentő eseményektől traumatizált férfi nem tud menekülni múltja árnyai közül. De McGregor nem sokat törődött a kisfiúval, miközben kialakította felnőttkori karakterét.

– Nem nagyon néztem meg a Ragyogás-beli kisfiút – vallotta be az Álom doktor főszereplője. – Újranéztem a filmet, de Jack Nicholson kedvéért. Nem tudom, hogy az emberben felnőtt korára mennyi marad az ötéves önmagából… de hogy az apjából sok van benne, az biztos. Azért nem próbálom másolni Nicholsont. Legfeljebb a hangját, az artikulációját. De akit én játszom az Álom doktor-ban az inkább távolodni próbál a gyerekkorától. Még ha a film során esetleg vissza is jut a lezárt, rothadásnak indult Panoráma Hotelbe…

 

 

Forrás: IC Press

Ha tetszett a filmhír, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + 4 =


Scroll to top