Itt a 7 vérfagyasztó nap hivatalos előzetese!

A 7 vérfagyasztó nap eredeti előzetesét abból az alkalomból mutatjuk be, hogy a megtörtént események alapján készült izgalmas filmet a Berlinale a hivatalos programjába válogatta. A végig feszült filmnek terroristák a főszereplői.

Biztos sokakat felkavar majd, hogy Rosamund Pike és Daniel Brühl azt a két német terroristát alakítja, aki két palesztin társával együtt 1976 nyarán az ugandai Entebbébe térített egy Tel Avivból Párizsba tartó repülőgépet.

A 7 vérfagyasztó nap (7 Days in Entebbe, hazai bemutató: március) rendezője nem új vendég Berlinben: José Padilha az Elit halálosztók című rendezéséért Arany Medvét kapott. Azóta pedig egyre izgalmasabb filmeket, köztük a Narcos jó pár epizódját rendezte.

– A valóság jobban érdekel, mint a szuperhősök – nyilatkozta a rendező, aki a valóság elől szökött Hollywoodba: akkor hagyta el a hazáját, amikor Riói filmes céges irodájában fegyveresek törtek rá, hogy kirabolják. – A 7 vérfagyasztó nap-ot is a valóságszeretetem miatt csináltam. Nemrégiben új információk kerültek napvilágra a terroristákról és az azt követő, legendás kommandós akcióról, amely kimentette az utasokat Afrika közepéről. Most szeretném végre az igazi igazságot megmutatni… Berlinben is.

Hivatalos filmelőzetes

Trailer eredeti nyelven

Forrás: IC Press
Címlap fotó: Youtube

Scroll to top