Isten fia

Az Isten fia egy olyan drámai és torokszorító történet, melynek során lehetetlen nem meghatódni Jézus szeretetét látva, ahogy besétál Jeruzsálemben az oroszlán barlangjába és felveszi keresztjét, hogy megmentse az emberiséget. A rengeteg feldolgozás után van még mit elmondani Jézusról?

Jézus

„Erőteljes és érzékeny film, a legjobb, amit Jézusról készítettek. Örömmel tölt el, hogy a Twentieth Century Fox eljuttatja a nézők millióihoz.” (Rick Warren tiszteletes)

Isten fia (+12)

2014 – színes amerikai filmdráma

Forgatókönyvíró: Richard Bedser, Christopher Spencer, Colin Swash, Nic Young
Zeneszerző: Lorne Balfe
Operatőr: Rob Goldie
Producer: Richard Bedser, Mark Burnett, Roma Downey
Vágó: Robert Hall
Rendező: Christopher Spencer

Szereplő:  Diogo Morgado, Amber Rose Revah, Joe Wredden, Sebastian Knapp, Roma Downey

Követői néhány emberből több ezerre gyarapodnak Jeruzsálemben, ahol egyre nagyobb tömeg gyűlik a zsidó húsvét megünneplésére.

Hazai bemutató dátuma: 2014. április 10. Forgalmazza az A Company Hungary Kft.

Isten fia – a történet röviden

Az Isten Fia című film Christopher Spencer nagyszabású drámája, ami Krisztus életét, születését, tanításait, keresztre feszítését és feltámadását mutatja be. A 2004-ben készült Passió óta ez az első nagyszabású film, mely széles vásznon mesél Jézus életéről; és csaknem ötven év óta az első, amely a kereszténység központi alakjának teljes életútját bemutatja.

Szörnyű időszak volt ez a zsidók számára, hiszen a Római Birodalom elfoglalta országukat, keményen megadóztatta és elnyomta őket.

A produkció mögött a History Channel hatalmas sikert aratott Biblia című minisorozatának alkotói gárdája áll, melyről olyan hírességek nyilatkoztak elismerően, mint Oprah, LL Cool J, Shakira és Sarah Fergusson.

A szeretet forradalmát hirdette, de ez a római és zsidó vezetők szemében veszélyes üzenetnek tűnt. El kellett, hogy hallgattassák Őt.”

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − négy =


Scroll to top