Ismét kinyílik A dzsungel könyve

Andy Serkis már forgatja a Jungle Book: Origins című élőszereplős filmet, mely Rudyard Kipling világhírű novellagyűjteménye alapján készül. Az eddig elsősorban állati karaktereket alakító “CGI” színész remek csapattal dolgozhat együtt a közismert történet újragondolásán. Filmsztárok a Filmrakatban.

Andy Serkis eddig elsősorban különös színészi feladatok megoldása miatt vált híressé. Ő volt a Peter Jackson-féle King Kong címszereplője, a Gyűrűk urában Gollum, vagy a Majmok Bolygójában a főmajom, Cézár. Olyan hitelességgel alakította ezeket a szerepeket, hogy a kritikusok egy része külön Oscar-díj kategóriát követelt a “legjobb CGI színész” címmel. A kategória egyelőre nem jött létre, de Serkis jelenlegi munkája akár egy másik kategóriában meghozhatja neki a várt elismerést…

Rendezőként remek csapatot verbuvált össze Kipling klasszikusának feldolgozásához. Benedict Cumberbatch lesz a vérszomjas Sír Khan tigris, Christian Bale alakítja a fekete párduc Bagirát és Cate Blanchett lesz az óriáskígyó Ká.

Természetesen sok múlik azon, hogy Serkis megtalálja-e a megfelelő karaktert Maugli eljátszásához. A hírek szerint ezt a szerepet egy fiatal, ám cseppet sem tapasztalatlan Rohan Chand nevű kisfiú fogja alakítani, aki játszott már Adam Sandler Jack és Jill című filmjében, valamint feltűnt a Homeland című tv-sorozatban is.

A film forgatása a héten megkezdődött, a Jungle Book: Origins előre láthatóan 2017-ben kerül a mozikba. Hogy a film mennyire ragaszkodik majd az eredeti Kipling történetekhez, azt egyelőre nem tudni.

 

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + kettő =


Scroll to top