Insidious – Az utolsó kulcs (2017) amerikai horror film

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Insidious – Az utolsó kulcs (2017) amerikai horror filmA paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességekkel rendelkező asszonyt Új-Mexikóba hívják, ahol egy vidéki házban különös dolgok történnek. Elise Reiner döbbenten veszi tudomásul: a saját szülőházában kell szembenéznie a Gonosszal… Olvasd tovább a film rövid tartalmát, nézd meg a hátborzongató filmelőzetest és a jelenetfotókat a plakát alatt!

Insidious – Az utolsó kulcs

Plakát, adatlap

Insidious – Az utolsó kulcs (2017) amerikai horror film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 103 perc

Korhatár: 16 év

Eredeti cím: Insidious: The Last Key

Forgatókönyv: Leigh Whannell
Szereplők: Lin Shaye, Spencer Locke, Caitlin Gerard, Leigh Whannell, Javier Botet, Josh Stewart, Hana Hayes

Rendezte: Adam Robitel

Hazai filmpremier: 2018. január 4.
Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Tartalom

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.

Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába.

Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is.

Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

James Wan producer horrorjai egytől egyig telitalálatok: a Démonok között és a Fűrész-sorozat, az Amikor kialszik a fény és az Annabelle mind a műfaj legnépszerűbb filmjeivé és kasszasikerré váltak az egész világon és Magyarországon is.

Jelenetfotók – Képek

Insidious – Az utolsó kulcs. Győz a Gonosz?
Insidious – Az utolsó kulcs (2017) amerikai horror film ajánlója

Fotók: InterCom

Filmelőzetes

Továbbiak a filmről:
Ország:
Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top