Inferno (Inferno, amerikai thriller, 2016)

Menekülés közben ismét az igazságot kutatja Langdon professzor (Tom Hanks) legújabb kalandjában. Milyen lehet Firenzében felébredni és nem tudni hogy kerültél oda? Így kezdődik az Inferno is (akárcsak valamelyik Másnaposok film), majd kezdődik a fordulatos kaland, melyben ismét egy csinos segítője akad a profnak.

Ron Howard rendező és Tom Hanks már két Dan Brown-thrillert vitt sikerre: A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok után ismét egy izgalmas, gyors, fordulatos és misztikus thriller következik csupa sztárszereplővel. A film az író nagysikerű regényfolyamának harmadik része, melyet nagy részben Magyarországon forgattak, magyar színészek részvételével.

Inferno (16)

Inferno amerikai thriller 2016

Színes, amerikai thriller, 2016

Eredeti cím: Inferno. Gyártó: Imagine Entertainment, Sony Picture

Forgatókönyv: Dan Brown, David Koepp
Operatőr: Salvatore Totino
Zene: Hans Zimmer. Látvány: Peter Wenham
Szereplők: Főszereplők: Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster, Irrfan Khan, Omar Sy, Árpa Attila, Gesler Lili.
Rendezte: Ron Howard

Magyarországi bemutató: 2016. október 13.

Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Filmajánló

Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.
A prof. – mint eddigi kalandjai során mindig – ismét egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. Egy fiatal orvosnő (Felicity Jones) segítségével próbálja keresztülvágni magát az őt körülvevő rejtélyek hálóján. Csupán Dante legendás műve, a Pokol néhány sora segíti – és úgy érzi, egyre mélyebbre kerül az életre kelő, rejtélyekkel és fenyegetésekkel teli pokolban.

Jelenetfotók – Képek

Inferno 1
Inferno 2
Inferno 3
Inferno 4

Fotók: InterCom

Filmelőzetes

Ország:
Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top