Az Infernó bevétele csalódás, a baseball a hibás!

Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az Inferno című film bevétele elmaradt a várttól, a Tom Hanks főszereplésével készült thriller nem tudta megelőzni Tyler Perry halloween-komédiáját a hétvégén az észak-amerikai mozik jegypénztáránál.

A Boo! A Madea Halloween című horrorvígjáték (nálunk nem játsszák a mozik), melyet Perry írt, rendezett, valamint társproducere és egyben főszereplője is, második hete tartja vezető helyét az észak-amerikai mozikban, ezen a hétvégén 16,7 millió dollárért (4,7 milliárd forint) váltottak rá jegyet – tudósított a BBC hírportálja.

A Dan Brown azonos című novellájából készített Inferno csalódást okozott az észak-amerikai bemutató hétvégéjén, mindössze 15 millió dollárt hozott. A filmet, melyet részben Budapesten forgattak, Magyarországon már október közepétől játsszák.

Tom Cruise filmje csak második a bevételi listán

Inferno amerikai thriller 2016
A Da Vinci-kód előző epizódja, az Angyalok és démonok debütálása lényegesen jobb eredménnyel járt, 46,1 millió dollárt hozott 2009-ben. A filmet készítő Sony Pictures egy vezetője szerint a pénztári bukás oka részben az lehetett, hogy a hétvégén két jelentős baseball-meccset is játszottak az Egyesült Államokban, amelyet rengetegen néztek meg a tévében.
Péntek este a Chicago Cubs és a Cleveland Indians összecsapása 19,4 millió amerikait szegezett a képernyők elé. A szombat esti mérkőzést 15,1 millióan látták.

Tom Cruise Jack Reacher: Nincs visszaút című akciófilmje egy hellyel visszacsúszott a toplistán. Ezen a hétvégén 9,6 millió dollárt hozott, ezzel harmadik lett, a Ouija: A gonosz eredete című kis költségvetésű horror kettővel került lejjebb 7,1 milliós bevételével, ez az ötödik helyhez volt elegendő.

Ben Affleck A könyvelő című akciókrimije stabilan tartja negyedik helyét a hétvégi 8,5 millió dolláros jegyárbevétellel.

Forrás: MTI 2016

Ez tetszik, ezt megosztom!

Hasonló filmhír, filmajánló


Scroll to top