Impresszum

Minden jog fenntartva!

Tilos a filmrakat.hu weboldal bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének  (szöveg, kép, grafikai elem, hang-és videó, adatszerkezet, kód, eljárási technológia stb.) másolása, átdolgozása, terjesztése, üzleti célú felhasználása  a szerző, illetve az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye nélkül!

Jogi irányelvek

A filmrakat.hu oldalon történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy a látogató egyetért és elfogadja a Jogi irányelveket. Amennyiben a látogató a Jogi irányelveket mégsem fogadja el, úgy kérjük a filmrakat.hu weblap használatának mellőzésére!

Jogi irányelvek: A filmrakat.hu a tőle telhetően mindent megtesz az információk hitelességéért, de nem vállal kötelezettséget ezeknek az információknak a frissességére és valódiságukra, illetve a valódiságukból vagy valótlanságukból keletkező károkért a filmrakat.hu weboldal szerkesztőjét, tulajdonosát és a vele kapcsolatban álló személyeket semmilyen felelősség nem terheli.

Az oldalon található Google hirdetésekről

A Google adatkezelési műveletei kapcsán itt talál információkat:  Hogyan kezeli a Google az adatokat, amikor Ön a partnereink webhelyeit vagy alkalmazásait használja?

Webhely tartalmára vonatkozó szerzői jog

A filmrakat.hu weboldalon (teljes domain/aldomain/oldal/aloldal) található teljes tartalom a tulajdonos szellemi terméke, ezért a webhely összes tartalma szerzői jog védelem alatt áll. A webhely teljes tartalmát magyar illetve nemzetközi törvények védik.

Az oldal tárhelyszolgáltatója: Netmask Interactive Kft.
Székhely: 1131 Budapest, Nővér u. 110
Központi email cím: info[@]netmask.hu
Webhely: http://www.netmask.hu

A felhasználók

A Filmrakat filmajánló magazin a felhasználókról semmilyen adatot nem gyűjt, nem továbbít, nem ad át harmadik személynek. Regisztráció nem engedélyezett.

A lap neve: Filmrakat
Megjelenés ideje: 2013.
Tulajdonos: Bokori Zoltán ev.
Adószám: 68839404-1-28
Url: https://filmrakat.hu

e-mail: irokob.seo[@]gmail.com

mti_hirfelhasznalo

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 4 =