Így vagy tökéletes

Így vagy tökéletes


Az írók nem mind elviselhetetlenek, de András (Fekete Ernő) kétségtelenül az. Egy sikeres reklámügynökség kiégett kreatívigazgatójaként...

Így vagy tökéletes (2020)

Az írók nem mind elviselhetetlenek, de András (Fekete Ernő) kétségtelenül az. Egy sikeres reklámügynökség kiégett kreatívigazgatójaként még azután is komoly író szeretne lenni, hogy az első regénye csúnyán megbukott. Lenéz mindent, ami nem szépirodalom, így mélyen megveti az új spirituális bestsellert, az Így vagy tökéletest és annak népszerű szerzőjét, Katát (Béres Márta).

Hirdetés

Aztán egy közös fotójuk felpörög a közösségi médiában, elterjed róluk, hogy járnak, és Andrásnak – kis segítséggel – támad egy nagy ötlete: ez a kapcsolat esetleg sikerre segítheti az új művét.

Kár, hogy az életben semmi sem megy olyan egyszerűen, mint a regényekben. Főleg, ha pár megbízhatatlan pasi (Lengyel Tamás, Thuróczy Szabolcs), nagyszájú kolléga (Dér Zsolt), életunt műkritikus (Hegedűs D. Géza) meg egy dögös reklámszépség (Trokán Nóra) is belekeveredik az ügybe.

Így vagy tökéletes filmelőzetes


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Így vagy tökéletes plakát

Hirdetés

Hazai mozipremier: 2021. augusztus 19.

Magyarországon forgalmazza: InterCom

Gyártó: Szupermodern Stúdió

Gyártás éve: 2020


Könnyed és kedves romantikus vígjáték a Megdönteni Hajnal Tímeát, A tanár és az Apatigris írójától, nagyszerű színészekkel, sok emlékezetes poénnal és egy nagy, bonyolult szerelemmel.

Hasonló témájú filmek:

Mozifilm innen:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 3 =

Scroll to top