Így tartja formában magát az erotikus film sztárja

A maszkmesterek és a stylistok csodákat tudnak művelni a színészekkel, ha kell kilókat tüntetnek el, vagy épp raknak a szereplőkre, ha épp arra van szükség. Van azonban egy műfaj, ahol nem lehet semmilyen trükköt bevetni, hiszen a gyönyörű színésznők a maguk meztelen valóságában mutatják meg magukat a nézőknek.

Az erotikus filmek sztárjainak tehát folyamatosan karban kell tartaniuk testüket.

Ki hogyan tartja formába magát? Mindenkinek meg van a maga trükkje. Van aki úszik, van aki edzőterembe jár és akad aki a szörfre esküszik. A UIP Hírekből megtudhattuk, hogy Dakota Johnson milyen módszert használ, amivel bátran levetkőzheti a gátlásait a filmvásznon.

Ezért hatásos Dakota Johnson módszere

A szabadság ötven árnyalata (2017) amerikai filmJamie Dornan és Dakota Johnson

Kiderült, mitől olyan tökéletes az alakja A szürke ötven árnyalata trilógia női főszereplőjének. A színésznő személyi trénere, a Hollywoodban sűrűn foglalkoztatott Ramona Braganza elárulta, hogyan formálta Dakota izmait.

Ramona az evezőgépre esküszik, mert egyfelől 30 perc alatt több kalóriát éget el, mint másfél óra spinning, másrészt bemelegíti a hátat, a vállat és a karokat, ami után jöhet a szálkásítás súlyzókkal. Az evezőgép emellett a törzsizmokat is erősíti, és persze a lábizmok is fejlődnek.

Hogy milyen sikerrel használta az evezőgépet a színésznő, arról hamarosan a hazai rajongók is meggyőződhetnek, a filmtrilógia befejező (?) része február 9-től lesz látható a hazai mozikban.

Közben kedden este Párizsban lezajlott a világsikert aratott erotikus regénytrilógia zárófilmje, A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) világpremierje, ahol természetes a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan vonultak a stáb élén a vörös szőnyegen. Dornan előző este egy beszélgetős műsorban azt mondta, bár megkedvelte karakterét, Christian Greyt, ha lenne negyedik rész is, nem akar visszatérni, mert túl öregnek tartja magát a szerepre. Persze lehet, hogy meggyőzhető, hiszen még csak 35 éves.

Egyébként is: elképzelhető lenne más színész is Mr. Szürke bőrébe bújva?

Scroll to top