Így lesz egy újságcikkből egész estés mozifilm

Senkit ne zavarjon meg a Haverok fegyverben című film kapcsán, hogy megtörtént események alapján készült! Kicsit fel van turbózva a sztori.

A film rendezője beszélt a legújabb vígjátékáról az amerikai premieren.

– Ne engedjük, hogy a tények megzavarjanak az igazság kimondásában – ezt a bölcsességet Todd Phillips rendező osztotta meg a világgal, aki a Másnaposok trilógia után egy új, inkább A Wall Street farkasá-ra hasonlító vígjátékot készített. A Haverok fegyverben (War Dogs) kedd esti Los Angeles-i premierjén nem győzte arra kérni az újságírókat, hogy ne kavarja össze őket a „megtörtént eset alapján” címke.

Haverok fegyverben
Jelenetfotó a Haverok fegyverben (2016) című filmvígjátékból

– Ez a sztori teljesen hihetetlen, és tényleg megtörtént – mondta a rendező, miután a főszereplők: Jonah Hill, Miles Teller és Bradley Cooper után ő is helyet kapott a mikrofonok előtt –, de nem dokumentumfilmet csináltunk. A Rolling Stone magazin cikke, ami az ötletet adta, hatoldalas volt. Abból készült egy 120 oldalas forgatókönyv: nyilván felturbóztuk. A Haverok fegyverben-nel a történet lényegét akartuk elmondani, hát ki kellett találnunk azokat a részleteket, amikből összeáll. És különben is, ilyen színészeket ki akarna visszafogni, amikor eszükbe jut valami?

Forrás: IC Press

Ez tetszik, megosztom:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 7 =


Scroll to top