Így kapta meg a filmsztár Joanna Hoffman szerepét

Kate Winslet a legkeresettebb színésznők közé tartozik, számtalan sikerszereppel Oscar-díjjal és Golden Globe-díjakkal a tarsolyában, úgyhogy nem kell a szerepek után vadásznia. Főleg úgy, ha még a fodrásza is szerez neki szerepet!

Minek tartson drága ügynököt egy sztár, ha a fodrásza is megteszi? Kate Winslet például úgy kapta meg a Steve Jobs (trailer itt!) című film női főszerepét, hogy a fodrásza szólt neki, aki a film sztárjainak frizuráiért is felel. A színésznő azonnal lecsapott Joanna Hoffman szerepére. A hölgy a Jobs által alapított Apple szoftvercég egyik első alkalmazottja volt merkatingesként, és olyan karakán nő hírében állt, aki még a rettenetes természetű Jobsnak is ellent mert mondani.

Winsletnek nem volt könnyű dolga. A lengyel-örmény származású Joanna Hoffmann szénfekete hajú hölgy, azért a színésznő bevásárolt egy csomó különböző hosszúságú parókát, lefotózta magát bennük, és elküldte a képeket Scott Rudin producernek, hogy meggyőzze, alkalmas a szerepre. A következő kihívást Hoffman megszólaltatása jelentette. A hölgy ugyanis Örményországban és Lengyelországban nőtt fel, de oroszok is voltak a családban, így hármas akcentussal beszéli az amerikai angolt. A filmből majd kiderül, Winsletnek sikerült-e a bravúr.

A Steve Jobs címszerepében Michael Fassbender látható, a rendező Danny Boyle.

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =


Scroll to top