Ígéretes fiatal nő


előzetes, szereplők, plakát, tartalom, képek, mozipremier

Hazai mozipremier: 2021. május 20.

Cassie az éjszakai bárokban szedi fel áldozatait. Részegnek tetteti magát, lépre csalja a gyanútlan férfiakat, majd bosszút áll korábbi sérelmeiért. Valamikor orvos akart lenni, de egy fiú miatt le kellett mondania álmairól...

Ígéretes fiatal nő plakát

Ígéretes fiatal nő (Promising Young Woman)

amerikai film, 113 perc, korhatár: 16 év, IMDb

Cassie az éjszakai bárokban szedi fel áldozatait. Részegnek tetteti magát, lépre csalja a gyanútlan férfiakat, majd bosszút áll korábbi sérelmeiért.

Rendezte:
Emerald Fennell
Forgatókönyv:
Szereplők:
Carey Mulligan, Laverne Cox, Bo Burnham, Clancy Brown, Jennifer Coolidge, Christopher Mintz-Plasse.

Hazai mozipremier: 2020. május 7.

Magyarországon forgalmazza: UIP-Duna Film

Gyártó: FilmNation Entertainment, Focus Features, LuckyChap Entertainment

Filmlista: Mozifilmek 2020

Tartalom

Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan) ígéretes fiatal nő... mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát.

Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan rafinált, és éjszakánként titkos kettős életet él.

Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.


A Megszállottak viadala (Killing Eve) című sikersorozat sajátos látásmódú rendezője, Emerald Fennell ínycsiklandóan új oldaláról mutatja meg a bosszút új filmjében.


Szereplők

Carey Mulligan alakítja a főszerepet ebben az izgalmasnak ígérkező thrillerben. Az Egy lányról című film BAFTA-díjat, Oscar és Golden Globe jelölést hozott neki. Azóta sorra kapja a jobbnál jobb szerepeket.

Azért vonzott ez a szerep, mert nemcsak briliáns a forgatókönyv, de a karakter nagyon messze áll azoktól a figuráktól, akiket eddig alakítottam – mondja a színésznő. – Eddig ez a kedvenc filmem, és ezt tessék komolyan venni, mert nem szoktam a levegőbe beszélni.

És a többiek? Nézd meg ki kicsoda a krimi-thrillerben:

  • Carey Mulligan - Cassie
  • Bo Burnham - Ryan
  • Laverne Cox - Gail
  • Clancy Brown - Stanley
  • Jennifer Coolidge - Susan
  • Christopher Mintz-Plasse - Neil
  • Molly Shannon - Mrs. Fisher
  • Angela Zhou - Todd
  • Sam Richardson - Paul
  • Steve Monroe - Lincoln Walker detektív

Előzetesek

Magyarul beszélő előzetes #1

Érdekességek

Rendező nő: Emerald Fennell

Az izgalmas film forgatókönyvírója, rendezője és producere az az Emerald Fennell, aki a Megszállottak viadala című sorozat egyik forgatókönyvírójaként lett ismert Hollywoodban. Sokan örülnek a női rendezőknek, köztük a főszereplő Carey Mulligan is:

Sokkal jobban szeretem a női rendezőket, mert jóval keményebben dolgoznak” – mondja a gyönyörű színésznő az egyik interjújában

Forrás: UIP Hírek


Carey Mulligan a karantén alatt új elfoglaltságot keresett magának, mivel rosszul viselte a járvány miatti kényszerű fogságot. Nézd meg, hogy sikerült neki: Nem találod ki, milyen hobbit talált magának Carey Mulligan


Ha tetszett a filmajánló, kérlek oszd meg a közösségi oldaladon, hadd ismerjék meg a barátaid is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 6 =

Scroll to top