Igazi kemény fiú 62 évesen is

- filmrakat | 2015. március 8. vasárnap
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Éjszakai hajsza (2015) amerikai akciófilmA producerek és a rendezők nem félnek korosodó sztárokat akcióhősként szerepeltetni. Sean Penn brillírozik a Gunmanben, és Liam Neeson is újra akcióban, az Éjszakai hajsza című filmben. Filmsztárok a filmrakatban.

Egy Oscar-díj jelölés után, 56 évesen derült ki róla, hogy nemcsak művész, hanem az akciófilm is jól áll neki. Liam Neeson karrierje szinte nyugdíj előtt fordult egy nagyot és terelte a színészt egészen új irányba. Az Elrabolva első része 25 millió dollárba került és pont a gyártási költség tízszeresét hozta bevételként. A film kultuszt, a kultusz folytatásokat teremtett, és mostanra csúcsra pörög.

Liam Neeson legújabb filmjében, melynek Éjszakai hajsza (Run All Night, hazai bemutató: március 12.) a címe, a maffia-leszámolásba keveredett fiát próbálja megmenteni a nyomukba járó bérgyilkosoktól és rendőröktől.

Amikor az Elrabolva első része készült, biztos voltam benne, hogy be sem fogják mutatni a mozik. Egyenesen megy a videótékákba – mondta újságíróknak nemrégiben az ír színész. – Úgy tűnt, túl egyszerű ahhoz, hogy bejöjjön. Azóta értem, hogy az egyszerűségnek nagy ereje van. Csak én vagyok kénytelen nagyon sokat edzeni, hogy formában maradjak ezekhez a filmekhez: és az Éjszakai hajsza valószínűleg a legkeményebb minden eddigi filmem közül.

A kitűnő ír színész tavaly júniusban töltötte be a 62-t, vajon hány akciófilm fér még bele a karrierjébe? Ahogy kiderült, igény lenne rá.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

10 + 19 =

Címlapról

A hűséges (2018) francia-belga film

A hűséges (2018) francia-belga romantikus dráma
Matthias Schoenaerts főszereplésével készült A hűséges, mely egy önmagát megtagadni nem tudó gengszter és egy...
Tovább

Nyúl Péter (2018) amerikai film

Nyúl Péter (2018) amerikai film
Nyúl Péter egy igazi hóhányó, akinek története most egy élőszereplős animációs amerikai vígjátékban elevenedik meg....
Tovább

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film

A szelíd teremtés (2018) francia-német-holland-litván film
Egy világtól elzárt orosz faluban kezdődik A szelíd teremtés története, ahol egyedül él a nő,...
Tovább