Hupikék Törpikék 2. 3D

Aprajafalva apró lakói a Hupikék Törpikék, akik a gonosz varázsló Hókuszpók állandó fenyegetése mellett élnek, de valahogy mindig túljárnak az eszén.

A törpök természetesen nem adják olcsón a bőrüket! A 2011-es mozifilmben is sikerrel vették az akadályokat, pedig akkor New Yorkból kellett egészen Aprajafalváig hazaküzdeniük magukat. Akkor Ügyifogyi volt, most Törpilla az elsődleges célpont.

Hupikék Törpikék 2. Az animációs film 3D-ben kerül a mozikba
Hupikék Törpikék 2. Az animációs film 3D-ben kerül a mozikba

A Hupikék Törpikék történetét feldolgozó első mozifilm két éve hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 560 millió dolláros bevételt hozott az alkotóknak. Vajon a második rész (The Smurfs 2 3D) meg tudja ezt a sikert ismételni?

Hupikék Törpikék 2. 3D [KN]

2013 – családi animációs vígjáték

Fényképezte: Phil Meheux
Látvány: Bill Boes
Írta: Karey Kirkpatrick, David Ronn, Jay Scherick, J. David Stern, David N. Weiss.

Rendezte: Raja Gosnell
Szereplők/Eredeti hangok: Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Sofía Vergara, Jayma Mays, Brendan Gleeson, Christina Ricci, Katy Perry, George Lopez, Alan Cumming.

Hupikék Törpikék 2. története röviden

Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper-varázsfőzet receptje nem hat nélkülük.

Hókuszpók új fegyvere: a törp szerű lények!
Hókuszpók új fegyvere: a törp szerű lények!

Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével olyan gonosz lényeket teremt, amelyek első ránézésre könnyedén hupikék törpikének tűnhetnek.

Elrabolják Törpillát!
Elrabolják Törpillát!

A gonosz kis törpszerűségek nem is tétlenkednek: elrabolják Törpillát. Hupikék mentőakcióra van szükség, ha Aprajafalva lakói vissza akarják kapni a legszebb törplányt – és ehhez emberi szövetségesekre is szükségük van.

A Hupikék Törpikék mentőakciójához emberi segítségre is szükség van.
A Hupikék Törpikék mentőakciójához emberi segítségre is szükség van.

A Hupikék Törpikék összehozták a kicsiket és a nagyokat

Június 22-e volt a Nemzetközi Törp Nap (Global Smurfs Day) volt, amelynek keretében a világ több országa – köztük Magyarország is egyedi programmal készült, ily módon ünnepelve a Hupikék törpikék megalkotója, Peyo születésnapját. A magyar Törpmaratonról a filmrakatban is hírt adtunk, ami fantasztikusan, pontosabban fantörpikusan sikerült, több mint 100 induló vett részt az 500 méteres futáson.

Nemzetközi Törpnap a Hajógyári szigeten!
Nemzetközi Törpnap a Hajógyári szigeten!

A törprajongók mellett sok hazai híresség is részt vett a hupikék eseményen: a fantörpikus bemelegítést a kékbe öltözött Béres Alexandra, a műsort a mindig törpisztikus Gombos Edina vezette. A futás utáni pihenéshez a TV2 Az ének iskolája három törpületesen fiatal és tehetséges énekese, Farkas Zsolti, Valovics Marcella és Bari Lacika szolgáltatta a frissítő muzsikát.

Szinkronizált filmelőzetes

http://youtu.be/mBwxp4SvwKs

Ez tetszik, ezt megosztom...
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Hasonló filmhír, filmajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 7 =


Scroll to top