A Hunter Killer küldetés (2018) amerikai film

AdatlapTartalomJelenetfotók - Filmelőzetes - Érdekességek

A Hunter Killer küldetés (2018) amerikai film: Gerard Butler kapta Joe Glass a tengeralattjáró kapitányának szerepét
Gerard Butler kapta Joe Glass a tengeralattjáró kapitányának szerepét

A Hunter Killer egy amerikai tengeralattjáró, ami ellenséges hajók, más tengeralattjárók elpusztítására hivatott. Története úg ykezdődik, hogy egy orosz tengeralattjáró elsüllyed az Északi-Jeges tengeren. Nem sokkal később, az őt árnyékként követő amerikai tengeralattjáró is rejtélyesen eltűnik.

A Hunter Killer küldetés a klasszikus tengeralattjáró thrillert veszi át - a körömrágós feszültségtől kezdve, a klausztrofóbia, a fizikai és pszichológiai nyomásig - a hidegháború utáni időszakba helyezve azt, amikor a hirtelen puccsok és a gyors ellenreakciók egyik napról a másikra megváltoztathatják a világhatalom egyensúlyát.

A film hitelesen mutatja be az úgynevezett "csendes szolgálatot", vagyis a 21. Században szolgáló férfiakat és nőket, akik a mélyben járőrözve szolgálnak, míg legbátrabb tetteik gyakran ismeretlenek és láthatatlanok maradnak.

A Hunter Killer küldetés mozifilm adatlap, plakát

A Hunter Killer küldetés (2018) amerikai film plakátja

Színes, amerikai film, készült 2018-ban, hossza 121 perc

Korhatár: 16 év
Műfaj: thriller film, akció film,
Nemzetközi filmadatbázis: Hunter Killer
Forgatókönyv: Arne Schmidt, Jamie Moss, George Wallace, Don Keith
Szereplők: Michael Nyqvist, Linda Cardellini, Gerard Butler, Michael Gor, Common
Rendezte: Donovan Marsh
Hazai mozipremier: 2018. november 1.
Magyarországon forgalmazza: Big Bang Media.

Tartalom

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre.

Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

Jelenetfotók - képek

Kattints a jelenetfotóra és nagyobb méretben is megtekintheted!


Fotók: Big Bang Media -

Filmelőzetesek – videók - filmklipek

Hivatalos magyarul beszélő filmelőzetes

Érdekességek - Hírek

A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, amelynek főszerepében Gerard Butler (300, Támadás a Fehér-ház ellen) látható.

További szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint az Oscar®-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor).

A film amerikai mozipremierje 2018. október 26.

A Hunter Killer küldetés a Summit Premiere és a Millennium Media bemutatója, az Original Film és a Relativity Media/Millennium Media/G-Base koprodukciója.

Scroll to top